Οι λαοί για να απαλλαγούν, προϋποθέτει αφύπνιση για αποκόλληση απ’ τα διχαστικά κόμματα και με την συνένωσή τους, υγιή συνεργασία για το Γενικό Καλό! Έτσι, μπορούν να ΕΠΙΤΎΧΟΥΝ και τα θεμελιώδη δικαιώματά τους: ,

1) Έκδοση εθνικού νομίσματος της χώρας, για την αξιοπρεπή διαβίωση όλων, και καμία αναγνώριση των εικονικών δανείων όλων των κυβερνήσεων του παρελθόντος, που ήταν και είναι μέχρι σήμερα, υπάλληλοι της παγκόσμιας ΜΑΦΙΑΣ, που υποδουλώνουν τους λαούς με την επιβαλλόμενη τεχνητή φτώχεια.
Προφανώς Αγαπημένοι μου φίλοι, όταν η ίδια η πολιτεία θα κόβει δικό της νόμισμα, μόνο τότε, δεν θα έχει ανάγκη τους νονούς και τις τάχα επενδύσεις τους, -με πρόφαση για προσφορά εργασίας στους δούλους- ενώ τα κίνητρά τους, είναι η επίσημη κυριαρχία της κάθε φτωχής χώρας.

2) Στέγη, τροφή, νερό, φως και θέρμανση, όπου παρέχονται δωρεάν σε όλους χωρίς καμία εξαίρεση, απ’ τον Δημιουργό μας και την Μάνα μας Φύση.

3) Κατάργηση: όλων των ληστρικών θεσμών επιβολής πληρωμών, των πολιτών.

4) Και όλοι οι φυσικοί πόροι βαθμιαία, θα διαχειρίζονται απ’ την πολιτεία για την αξιοπρεπή διαβίωση όλων.

Όταν λοιπόν, βρεθούνε τέτοιοι εκπρόσωποι των λαών, και αποδεχτούν αυτά τα θεμελιώδη αιτήματα μπορούν να ψηφιστούν. Και την ανάληψη χρονικής διάρκειας της διακυβέρνησης της χώρας, θα την παρέχουν μόνο οι λαοί μέσω μιας επιτροπής τους, όσο θα τους παρέχονται οι θεμελιώδεις ανάγκες τους. Ώστε έτσι θα κατοχυρώνονται, γιατί κανένας του σκοτεινού συστήματος, δεν θα μπορεί να αναλάβει, εφόσον θα τον καθαιρούν αμέσως οι πολίτες, σε οποιαδήποτε αφαίρεση των θεμελιωδών δικαιωμάτων.
Για ν’ αφυπνιστούν οι λαοί όμως, προϋποθέτει ν’ ασχοληθούμε με την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας! Αλλιώς, θα παραμένουμε υποδουλωμένοι, λόγω της «άγνοιας του Εαυτού μας»!
Η παγκόσμια χρηματοκοπτική εταιρία των γκουρού της οικονομίας, εφόσον κόβουν χρήμα, έχουν δημιουργήσει φτωχές χώρες για να υπηρετούν τις πλούσιες.
Με αυτό το πανούργο κόλπο, προβάλουν συνέχεια μέσω των Μ.Μ.Ε την χλιδή και πολλαπλούς τρόπους απόκτησης εύκολου κέρδους, π.χ. πορνεία, τζόγο, αλκοόλ, ναρκωτικά, όπλα, απάτες κι εγκλήματα. Μ’ αυτό το πανούργο τέχνασμα δελεάζουν τους φτωχούς, να ελπίζουν ότι δουλεύοντας, θ’ αποκτήσουν την χλιδή που τους προβάλουν. Είναι σαν να έχεις δεμένο ένα καρώτο σ’ ένα ξύλο στο κεφάλι του γαϊδάρου ½ μέτρο απ’ τα μάτια του. Ο γάιδαρος βλέποντας το καρώτο, νομίζει ότι θα το φάει, κι έτσι η προσοχή του είναι συνέχεια εστιασμένη εκεί, αλλά ποτέ δεν μπορεί να φάει το καρώτο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, έχουν στρέψει την προσοχή των ανθρώπων να προσπαθούν να κυνηγούν την χλιδή, αλλά ως φυσικό, με τόσο χαμηλά μίσθια κι εφορίες, δεν τα καταφέρνουν ποτέ, κι έτσι υπηρετούν ώσπου να πεθάνουν, τους πονηρούς που κόβουν χρήμα και το συνάφι τους. Υπάρχουν φυσικά κι οι εξαιρέσεις, όπου με οποιαδήποτε αθέμιτα μέσα, πώλησης σώματος και συνείδησης, τζόγο, αλκοόλ, ναρκωτικά, απάτες, όπλα και εγκλήματα, καταφέρνουν να γίνουν «πλούσιοι» αλλά μόνο στον ψεύτικο πλούτο της ύλης.
Αυτό είναι συνοπτικά, το παιχνίδι του παγκόσμιου θλιβερού τσίρκου των μυαλοκίνητων, εκμεταλλευτών και εκμεταλλευομένων, πλουσίων και φτωχών.
Τώρα, αν αφυπνιστεί ο λαός και αποκολληθεί απ’ τα κόμματα που τον διχάζουν, είναι έτοιμο το κίνημα των «Οραματιστών του Γενικού Καλού», για να ξεκινήσουμε με την σταδιακή και υγιή συνένωσή μας, μια Καινούργια Φωτεινή Ιστορία για εμάς και τα παιδιά μας!

Κι ας γίνουμε μπροστάρηδες έμπνευσης για την απελευθέρωση, κι άλλων ευλογημένων λαών! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ!!!!!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

Νότης