Τη θερμή μου καλησπέρα, Αγαπημένοι μου φίλοι!

 

Εγώ, δεν είμαι ο δάσκαλος, αλλά σαν μαθητής του, μαρτυρώ για τον Διδάσκαλό μας ότι αυτά που λέει, μπορούμε να τα βιώνουμε αν ασχοληθούμε με την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας. Έχει έρθει και μας προσφέρει έναν πρακτικό τρόπο, για να γίνει πραγματικά πανέμορφο το καθημερινό μας ταξίδι, άσχετα οποιονδήποτε εξωτερικών συνθηκών. Τώρα που έχετε χρόνο, ασχοληθείτε να αδράξετε την Ύψιστη ευκαιρία, για να βιώσουμε το «ουδέν κακό αμιγές καλού» των φωτισμένων προγόνων μας. Παρακολουθείτε τις καθημερινές του ομιλίες, για να ανάψουμε πάλι την λάμπα της ελπίδα μας. Δεξιά κάτω στο youtube ρυθμίσεις για μετάφραση.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ!

 

Ο Διδάσκαλός μας Πρεμ Ράβατ, έχει ετοιμάσει κατάλληλες ομιλίες για τους ενδιαφερόμενους, οι οποίες είναι σε 5 οπτικοακουστικά dvd που τα ονομάζει κλειδιά, συνολικά 7 ωρών και δανείζονται χωρίς χρέωση. Μόλις τελειώσετε τα 5 dvd γίνετε η συνεδρία για την Γνώση και παρουσιάζει ο ίδιος στο 6 dvd κλειδί τον πρακτικό τρόπο, που αποτελείται από 4 τεχνικές, πώς να κάνουμε πρακτική στην Γνώση! Η Γνώση του Εαυτού μας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ψυχοκοσμοθεωρίες, φιλοσοφίες και θρησκείες, γιατί είναι μόνο εσωτερική, ατομική ύψιστη εμπειρία και είναι συμβατή για όλες τις θρησκείες. Στο τηλ 2107488650 πληροφ. για τη Γνώση.

 

www.theartoflife.gr κι απ’ το Smartphone κατεβάστε την εφαρμογή TimelessToday

Σας εύχομαι να επωφεληθείτε εις το έπακρον.

 

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης

Over low heat, stir until sugar has dissolved. cialis price in south africa Increase the heat and bring to a boil and cook for minutes until slightly syrupy or C on a sugar thermometer.