Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Αισθάνομαι απίστευτα εκπληρωμένος και προνομιούχος, που έχω την απερίγραπτη τιμή να είμαι φορέας του πιο Ευγενούς κι Ελπιδοφόρου Μηνύματος, της Ύπαρξης του σημερινού Αληθινού Διδασκάλου μας και Παγκόσμιου Πρεσβευτή της Ειρήνης Prem Rawat!

Εύχομαι ολόψυχα, οι προετοιμασμένοι να ερευνήσετε με ειλικρίνεια και να επωφεληθείτε εις το έπακρον! Και οι απροετοίμαστοι, να γίνετε προετοιμασμένοι βλέποντας αυτό το μικρό βίντεο 6:21, αλλά με τόσο συναρπαστική πληροφόρηση με τη δυνατότητα της τεχνολογίας.

Όπως τα πτωτικά μηνύματα, έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση για την πτώση μας, έτσι κι αυτά τα μηνύματα σας υπενθυμίζω να τα κοινοποιούμε, γιατί έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση στις καρδιές των συνανθρώπων για την εξύψωσή μας, κι έτσι αφυπνιζόμαστε και συλλογικά.
Στο 2107488650 πληροφορίες για τη Γνώση!
https://www.youtube.com/user/tprfyt/videos Premrawat.com
www.theartoflife.gr
Και στο Youtube στο κανάλι (Notiskontomichalos) έχω αρκετό υλικό ομιλιών και κοινωνικοπολιτικών ποιημάτων μου με ή χωρίς μουσική υπόκρουση.

Αυτό για μένα, είναι το πιο Θαυμάσιο Δώρο, που μπορεί να μεταφέρει προς τους πάντες η καρδιά μου, όπως εδόθη και σε μένα.

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης