Καλό σας απόγευμα, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Το παγκόσμιο τσίρκο είναι στημένο, για κάθε επερχόμενη γενιά, από αναρίθμητους δημαγωγούς και συμμορίες. Έχουν δημιουργήσει σύνορα, κόμματα, θρησκείες, κ. λ. π. για τον διχασμό μας, τζόγο, αλκοόλ ναρκωτικά, και τεχνητή φτώχια για εμπόριο σαρκός.
Αμέτρητα νοσοκομεία, φυλακές, τρελοκομεία και πολέμους. Κι αυτά ξέρετε γιατί διαιωνίζονται; Από την ανόητη αδιαφορία για την Γνώση του Εαυτού μας και απ’ τον ατομισμό μας, που αποφεύγουμε την συνεργασία για το Γενικό Καλό! Αν θέλετε να το βιώνετε αυτό το μαρτύριο ακόμη, και να γεννάτε παιδιά για να τους το μεταδίδετε αυτό που τραβάτε, επιλογή σας.
Αν κάποιοι δεν θέλετε και σκέπτεστε για τα νεογέννητα, έχουμε ετοιμάσει το κοινωνικοπολιτικό κίνημά μας για να προσπαθήσουμε να τα εξαφανίσουμε όλα αυτά τα καρκινώματα. Όποιοι λοιπόν θέλετε να συνεργαστούμε για να το πραγματώσουμε σας προσκαλούμε!

Κάθε Τετάρτη στις 7 μ.μ στην Πανεπιστημίου 64 και Πατησίων, 6ος όροφος, αίθουσα 5, έχουμε συνάντηση στο κοινωνικοπολιτικό κίνημά μας, των Οραματιστών του Γενικού Καλού!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Nότης