Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!
 
Αυτό το κείμενο, το έγραψε η καρδιά μου σε μία απάντηση ανάρτησης, μιας Αγαπημένης μας Φίλης! Στη συνέχεια η καρδιά μου με ώθησε να το κοινοποιήσω και δημόσια, γιατί είναι τόσο σημαντικό, ώστε και μία καρδιά να αγγιχτεί, μπορεί κι αυτή να αγγίξει κάποια άλλη!
 
Το μυαλό μας, είναι ο ωκεανός των ερωτήσεων λόγω της άγνοιας του Εαυτού μας. Η καρδιά μας, είναι ο ωκεανός των απαντήσεων, λόγω της Γνώσης Του Εαυτού μας! Όταν το μυαλό λοιπόν δεν έχει σύνδεση με την καρδιά για να παίρνει τις απαντήσεις, γεννιούνται όλο και περισσότερες ερωτήσεις κι έτσι σταδιακά μπερδεύεται όλο και περισσότερο το μυαλό, γι’ αυτό έχουμε την παγκόσμια τρέλα – την διαιωνιζόμενη και αυξανόμενη λόγω των πληθυσμών σημερινή Βαβέλ. Γι αυτό είναι διαχρονική και η Ευγενέστατη Συμβουλή του Αγαπημένου μας Σωκράτη ” Γνώρισε Τον Εαυτό σου” μια Σωτήρια Δυνατότητα Επιλογής, για όσους επιθυμούμε την θεραπεία του μυαλού μας. Μπορεί να σας φαίνεται δυσάρεστη η αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να μην την εκφράσω λόγω εμπειρίας, όχι για να παραστήσω τον ειδήμονα, αλλά για να πληροφορήσω, ότι όπως έχουμε εξωτερικούς αυτού του κόσμου κανόνες, έτσι έχουμε και εσωτερικούς κανόνες της Γνώσης Του Εαυτού μας! Κι ένας κανόνας από εμπειρία, τον έχω γράψει σε μία στροφή ενός ποιήματος.
Να θυμόσαστε όσο μπορείτε
ένα γεγονός χωρίς αμφιβολία,
όσοι δεν θα μαθητεύουν με την Γνώση του Εαυτού,
λυπάμαι, θα αυξάνεται η υποκρισία και η σχιζοφρένεια του νου. Παρατηρήστε το ιδιαίτερα στους ψευτοηγέτες που έχουν άμεση επίδραση λόγω των μ.μ. παραπλάνησης στους λαούς και στην ακράτητη αύξηση εγκληματικότητας σε όλους τους τομείς. www.theartoflife.gr
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης