Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

 

Οι μαφιόζοι παγιδευτές, έχουν πιάσει τα πόστα απ’ την παιδεία και διαιωνίζουν τον εγκληματικό διχασμό σε όλους τους λαούς του Ευλογημένου Πλανήτη μας, με αποτέλεσμα συνεχών πολέμων και τεχνητής φτώχειας, όπου κυριαρχεί το παγκόσμιο χάος και το βαθύ σκοτάδι μέχρι σήμερα.

Αναρωτιέμαι, πότε θα αφυπνιστούμε; γιατί με την αδιαφορία μας, να παγιδεύουμε όλα τα Ευλογημένα Νεογέννητα; Σε τι μας φταίνε αυτά;

Γίναμε κι εμείς σαν τους πολιτικούς, τόσο υπάνθρωποι;

Παρά απ’ το τίποτα, ας συνομιλούμε έστω και λίγο κάθε μέρα με την Σωτήρια Συνείδησή μας, που μας αφυπνίζει και μας παρέχει το Θαυμαστό Όπλο της Διαύγειας, για να προετοιμάσουμε Ένα Υγιέστατο Έδαφος για τα Πάναγνα Νεογέννητα, που μας στέλνει συνέχεια Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΖΩΗ, για να μας υπενθυμίζει πως ήμασταν κι εμείς όταν Γεννηθήκαμε!

ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Έχετε αναρωτηθεί; γιατί κυριαρχούν οι σκοτεινοί; γιατί είναι συνενωμένοι. Πότε εξαφανίζεται το σκοτάδι; όταν παρουσιάζεται το φως! Εμείς, που φωνασκούμε για αλλαγές κι ότι μας φταίνε πάντα οι άλλοι, πότε θα συνενωθούμε ως φωτισμένοι για να διώξουμε το σκοτάδι; Αυτών η δουλειά τους είναι το σκοτάδι, εμάς ποια είναι η δουλειά μας; Το σκοτάδι ή το φως; Ας δώσουμε την απάντηση στον Εαυτό μας και θα δούμε ξεκάθαρα, γιατί διαιωνίζεται το σκοτάδι, διότι συμμετέχουμε στην πράξη, και στην θεωρία παρουσιαζόμαστε ως ξεχωριστοί. Κι ο καθένας, πληρώνει το τίμημά του. Υπάρχει κάποια αμφιβολία; Η απάντηση πέφτει πάλι σε εμάς. Αυτός ο νόμος είναι αμετάβλητος. Όσο οι αφυπνισμένοι, θα είμαστε διασκορπισμένοι, είμαστε και ζωντανοί πεθαμένοι. Κι έτσι, μην φωνάζουμε για την κατάντια μας, είμαστε άξιοι, αυτών που μας κυβερνάνε.

Aς ερευνήσουμε με σοβαρότητα αυτή την ιστοσελίδα που μπορεί σε κάποιον να δώσει την έμπνευση για έναν νέο τρόπο σκέψης, να παραιτηθεί απ’ το εγώ, και να συνεργαστούμε για έναν απίστευτα ομορφότερο κόσμο!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!