Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

 

Γιατί κ. Μητσοτάκη και όλοι οι εκάστοτε «κυβερνήτες», διαιωνίζετε την υποδουλωμένη πεπατημένη των μεγαλοσυμμοριών αφεντικών σας, να ζητάτε στήριξη απ’ τον «πλανητάρχη» Τραμπ για αγορές οπλισμών για αλληλοσκοτωμούς λαών και δανεικά απ’ τους νονούς – τραπεζίτες, για την διαιώνιση της τεχνητής φτώχιας; Ποιοι είναι αυτοί, κι από που έχουν πάρει την άδεια της «μονοπολιακής πατέντας» τυπώματος χρήματος και εξουσιάζουν τους φτωχούς λαούς με τ’ αριθμοχαρτάκια τους;

 

Γιατί, με την κυβέρνησή σου δεν τυπώνετε δικό μας χρήμα να απεξαρτοποιήσεις την χώρα μας ολοκληρωτικά οικονομικά απ’ τους πάντες; Και να θέσουμε καινούργιες δομές για έναν ειρηνικό και δίκαιο κόσμο, αρχίζοντας από εμάς, ώστε θα εμπνεύσουμε κι άλλες χώρες απεξαρτοποίησής τους; Γιατί αποδέχεστε όλοι οι «κυβερνήτες» την απόλυτη υποδούλωσή σας στο σκοτεινό σύστημα και το παίζετε ως σωτήρες; Μόνο έτσι θα μπορέσεις να εξαφανίσεις τα μαφιόζικα κυκλώματα που έχεις αναφέρει, όταν η πολιτεία θα κόβει δικό μας χρήμα, δεν θα χρειάζεται καμία εφοριομαφία να αρμέγει τον λαό και οποιαδήποτε άλλη συμμορία ανεξάρτητης αρχής.

 

Ας συλλογιστούμε και την πραγματική κατάσταση όσων συνανθρώπων μας δεν έχουν χρήμα, δεν μπορούν να έχουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της τροφής, του νερού, του φωτός, της θέρμανσης, τηλεπικοινωνία, δημόσια μεταφορά, και πληρωμή ενοικίου οικίας.

Αυτή την τόσο απαραίτητη κάλυψη των βασικών αναγκών, που δεν προσφέρει η εκάστοτε κυβέρνηση, δεν είναι υπαίτια; για την αύξηση πορνείας, τζόγου, αλκοόλ, εμπόριο και χρήση ναρκωτικών, απάτης και εγκλημάτων; Εκ’ του πραγματικού αυτού σημαντικού ερωτήματος, γεννιέται η προφανής απάντηση, ότι, όχι μόνο ψεύδεται η εκάστοτε κυβέρνηση ως εκπρόσωποι του λαού για την βελτίωση της ζωής τους, αλλά είναι απόλυτα και οι ηθικοί αυτουργοί της εγκληματικής απαίσιας τεχνητής φτώχιας και πρόωροι νεκροθάφτες των λαών.

 

Όταν όμως, θα κόβει δικό μας χρήμα η πολιτεία, σύντομα θα έχουμε την εξαφάνιση της τεχνητής  φτώχιας με την ανακούφιση των οικονομικά αδυνάτων και την βαθμιαία εξάλειψη απάτης και εγκλημάτων, έχοντας δρομολογήσει ως προτεραιότητα την αξιοπρέπεια του λαού μας. Κι ως εκ τούτου, δεν θα χρειαζόμαστε καθόλου επενδυτές για δουλεία του λαού, αλλά ο ίδιος ο λαός μας με καινοτόμες ιδέες θα είναι οι επενδυτές για την συλλογική εξωτερική εξέλιξή μας. Ούτε θα έχουμε ανάγκη τον περιβόητο τουρισμό ως πρόφαση για την ανάπτυξη της οικονομίας μας. Η χώρα που είναι ανεξάρτητη με κόψιμο δικό της χρήμα, από ποιους μαφιόζους τοκογλύφους, ή τουρισμό, ή απ’ οποιονδήποτε μπορεί να έχει ανάγκη;

 

ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΗΓΕΤΩΝ

ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

  • Κυβέρνηση, που δεν απορρίπτει την ταμπέλα του κόμματός της και προτιμά να έχει τον λαό διχασμένο για εμφύλιους, δουλεύει για το «διαίρει και βασίλευε» που την έχουν υποβάλει σ’ αυτόν τον ρόλο, τ’ αφεντικά τους.

 

  • Και κυβέρνηση, που δεν κόβει χρήμα για τον λαό της να τον απελευθερώσει από τοκογλύφους, και πάνε τάχα σαν ζητιάνοι λιμοκοντόροι για δανεικά στ’ αφεντικά τους, ώστε να έχουν πάντα την κάθε γενιά χρεωμένη και υποδουλωμένη, είναι υπάλληλοι του «παγκόσμιου σάπιου απρόσωπου συστήματος». Τι άλλα κριτήρια θέλουμε για να ξυπνήσουμε;

 

Εύχομαι να κοινοποιείτε τα αληθινά και συλλογικά μηνύματα, για να εμπνευστούμε και να κατανοήσουμε την αναγκαία συνεργασία μας, η οποία χωρίς αυτήν, είναι το καθηλωτικό εμπόδιό μας και είμαστε υπεύθυνοι για την διαιώνιση της σκοτεινής ιστορίας κι ο καθένας μας έχει το τίμημά του.

 

Εάν όχι ΕΣΥ, ποιος; Εάν όχι ΤΩΡΑ, πότε;  www.theartoflife.gr

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης