Τη θερμή καλησπέρα, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις κάτι, που προέρχεται από βαθύτατη συνειδητοποίηση της καρδιάς για το Γενικό Καλό, άσχετα αν δεν γίνεται αποδεκτό απ’ τη συντριπτική πλειοψηφία. Η αποφασιστικότητα και η ελπίδα είναι άκαμπτες, διότι η καρδιά γνωρίζει τους συμπαντικούς νόμους του Υπέρτατου Καλού!
Οι ατομικιστές και αδιάφοροι, λαμβάνουν πολύ διαφορετικό τίμημα εκ των αρνητικών σκέψεων και πράξεών τους, απ’ τους συλλογικούς και ενδιαφερόμενους των θετικών σκέψεων και πράξεών τους. Το Αληθινό Έργο του κάθε ανθρώπου, διαδραματίζεται κάθε στιγμή εντός του. Αν είσαι στην πρίζα του μυαλού σου, θα έχεις ένα καθημερινό πεπρωμένο δυσάρεστο με όσες γνώσεις και όσα αμύθητα πλούτη υλικά κι αν κουβαλάς. Αν είσαι στην πρίζα της καρδιάς σου, θα έχεις ένα καθημερινό πεπρωμένο απίστευτα ευχάριστο, που είναι πέρα από κάθε προσδοκία και φαντασία.
Τώρα, για να μάθεις να συνδέεις την προσοχή σου – το φίς στην πρίζα της καρδιάς στο μαθαίνει μόνο η Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας!
Εύχομαι σύντομα, να ενδιαφερθείτε για την Υπέρτατη μαθητεία της Γνώσης του Εαυτού μας, διότι μες στην απίστευτη υποκρισία, στην τρέλα και στο σκοτάδι που ζει η ανθρωπότητα, τίποτα απολύτως δεν είναι δεδομένο για τους ασυνείδητους. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουμε συνειδητοί για την εσωτερική μας και παγκόσμια εξέλιξη, όχι μόνο εξωτερική εξέλιξη που είναι καταστροφική, διότι υποβόσκει η ζήλεια, ο ανταγωνισμός, η απληστία και η εγκληματικότητα. Εύχομαι να επωφεληθείτε εις το έπακρον! www.theartoflife.gr Prem Rawat.com.

Καλό σας ξημέρωμα και καλό τριήμερο!
Με Αγάπη! Νότης