Τη θερμή μου καλησπέρα, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Σας το προτείνω ένα 16λεπτο εποικοδομητικό, που μεταμορφώνει ζωές! https://youtu.be/dpB03eQyGg8

Οι Εσωτερικοί Αιώνιοι Θησαυροί της Γνώσης του Εαυτού μας

Όπως η Μητέρα μας Φύση, ως εκδήλωση της Ζωής, μάς συντηρεί το υλικό μας σώμα και μας ευχαριστεί αδιάκοπα με τα αναρίθμητα αγαθά της, έτσι ακριβώς και η Θεϊκή Ενέργεια – Ζωή ως Πρωταρχική Μητέρα μας, που μάς ύφανε μες στην κοιλιά της βιολογικής Μητέρας μας και μας πρόσφερε την Θεϊκή της Αναπνοή όπου ζούμε μέχρι τώρα, μάς έχει τοποθετήσει έμφυτα μες στην ψυχή μας – καρδιά μας – συνείδησή μας ή στο βαθύτερο είναι μας -πείτε το όπως θέλετε μία είναι η ουσία- ανεξάντλητους θησαυρούς – Ειρήνη – Αγάπη – Καλοσύνη – Συμπόνια – Ελευθερία – Διαύγεια – Σοφία – Ευδαιμονία – Σεβασμό – Ευγνωμοσύνη – Ελπίδα – Θάρρος – Θαυμασμό – Αφοσίωση, όπου συντηρείται και εξελίσσεται εσωτερικά γεμάτη από Θεία εκπλήρωση η ψυχή μας, που είναι πέρα από κάθε φαντασία και προσδοκία των μυαλών μας. Για να γίνει όμως εφικτή η εσωτερική βίωση των αιώνιων θησαυρών μας, προϋποθέτει ν’ ασχοληθούμε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια με τη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας! Και Ευτυχώς σήμερα, γίνεται εφικτό το Ευγενές διαχρονικό μήνυμα του Αγαπημένου μας Σωκράτη «Γνώρισε τον Εαυτό σου», απ’ τον Αληθινό Ζωντανό Διδάσκαλό μας Prem Rawat που προσφέρει πρακτικό τρόπο που αποτελείται από 4 τεχνικές -φυσικά δωρεάν- και τον ονομάζει «Γνώση – του Εαυτού μας»!

Σας συστήνω πως μπορείτε να λάβετε τη Γνώση

Ο Διδάσκαλός μας Πρεμ Ράβατ, έχει ετοιμάσει κατάλληλες ομιλίες για τους ενδιαφερόμενους, οι οποίες είναι σε 5 οπτικοακουστικά dvd που τα ονομάζει κλειδιά, συνολικά 7 – 8 ωρών με δανεισμό. Μόλις τελειώσετε τα 5 dvd γίνετε η συνεδρία για τη Γνώση και παρουσιάζει ο ίδιος στο 6 dvd κλειδί τον πρακτικό τρόπο, που αποτελείται από 4 τεχνικές, πώς να κάνουμε πρακτική στη Γνώση! Η Γνώση του Εαυτού μας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ψυχοκοσμοθεωρίες, φιλοσοφίες και θρησκείες, γιατί είναι μόνο εσωτερική, ατομική ύψιστη εμπειρία και είναι συμβατή για όλες τις θρησκείες.
Στο τηλέφωνο 2107488650 προσφέρονται πληροφορίες πότε γίνονται εκδηλώσεις προβολής βίντεο του Πρεμ Ράβατ στο ξενοδοχείο Παρθενών και για την παραλαβή των κλειδιών. Για όσους διαμένουν εκτός Αθηνών, αφήνετε όνομα και τηλ. για να σας σταλούν ταχυδρομικώς.
Αισθάνομαι ότι δεν έχω να εκφράσω πιο ουσιαστικό μήνυμα, ώσπου να φύγω από αυτή την Ζωή. Σας εύχομαι να επωφεληθείτε εις το έπακρον!
www.theartoflife.gr www.wopg.org

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης