Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Οι δύο σκοτεινές ιδέες της παγκόσμιας μαφίας

Με δύο σκοτεινές ιδέες του μυαλού η παγκόσμια μαφία, έχει σκλαβώσει και εξουσιάζει όλη την ανθρωπότητα: με την «πατέντα του χρήματος» και το «διαίρει και βασίλευε». Για να πετύχουν τα δύο αυτά θεμελιώδη σχέδια, που στηρίζεται το σάπιο οικοδόμημά τους, επεδίωξαν τη παγκόσμια συνένωση με όμοιούς τους για να υποδουλώσουν τους λαούς και διαιωνίζουν το απεχθέστατο φρικιαστικό έργο τους μέχρι σήμερα.
Ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο, ως αντίδοτο, για την απελευθέρωση κάθε λαού, χρειάζεται η αφύπνιση και η συνειδητοποίηση για τη συνένωσή μας.
Με δύο απλές, υγιείς και συλλογικές ιδέες της καρδιάς, μπορεί ν’ αλλάξει το πεπρωμένο όλου του κόσμου προς την απελευθέρωση.
1) Ολοκληρωτική παραίτηση απ’ όλα τα κόμματα, που ο σκοπός τους είναι μόνο, να μας αρμέγουν και να μας διχάζουν συνέχεια για να αλληλοσκοτωνόμαστε.
2) Κοπή χρήματος απ’ την εκπροσωπούσα κυβέρνηση του συνενωμένου λαού, για την υλοποίηση του δικού μας σκοπού: την εξαφάνιση της εκμετάλλευσης, της τεχνητής φτώχιας και την απελευθέρωσή μας από τους σκοτεινούς δυνάστες.
Μόνο έτσι, μπορούμε να σταματήσουμε τις αυτοκτονίες, το πλιάτσικο, τις επαναστάσεις, τους εθνικούς και θρησκευτικούς πολέμους.
Ας προσπαθήσουμε, ν’ αρχίσουμε την οικοδομή μιας καινούργιας φωτεινής εποχής, να εμπνευστούν κι άλλοι λαοί, για να γλυτώσουν και τα παιδιά μας απ’ τους τύραννους και πρόωρους νεκροθάφτες των λαών.
Υπενθυμίζω την κοινοποίηση, για συλλογική αφύπνιση και ανάπτυξη συνειδητοποίησης, για τη συνένωση μιας ανιδιοτελούς ευγενούς συνεργασίας για το Γενικό Καλό! !

www.theartoflife.gr Με Αγάπη Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης