Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Αισθάνομαι να σας υπενθυμίσω, ότι και το πιο βαθύ σκοτάδι, είναι ο προάγγελος του Μεγαλοπρεπέστατου Ζωοδότη Ήλιου μας, που Φωτίζει όλο τον Ευλογημένο πλανήτη μας και παύουν να χρειάζονται τα αναρίθμητα φωτάκια μας, μπροστά στην Ασύλληπτη Λαμπρότητά του. Έτσι και εν μέσω στην τόσο τρελή, υποκριτική, διεφθαρμένη, χαώδη και εγκληματική εποχή μας, έρχεται και ο Φωτεινός Ζωντανός Διδάσκαλός μας, ώστε με την ευγενέστατη και εμπνευστικότατη συμπεριφορά του, να μας ελκύσει για να επιστρέψουμε στην Θεία Πηγή της Πάναγνης Καρδιάς μας, όπως ήρθαμε μωρά χωρίς ίχνος δυσοσμίας, που έχει μολυνθεί όλη η ανθρωπότητα. Πέρα απ’ τον ελκυστικό υλικό πλούτο της αυταπάτης, ας επιδιώξουμε να επενδύσουμε στον Αληθινό Μαγευτικότατο Θείο Πλούτο μέσα μας μέσω της Θεσπέσιας Γνώσης του Εαυτού μας, που προσφέρει σήμερα ο Διδάσκαλός μας σε όλο τον πλανήτη για όσους το επιθυμούν!
Η εξωτερική εξέλιξη που δημιουργούν τα μυαλά είναι καταστροφική. χωρίς την εσωτερική εξέλιξη της ψυχής μας! Αντί να πηγαίνουμε με το ταχύτατο μέσον το αεροπλάνο στις διαμορφωμένες φτωχές χώρες, που επιβάλουν οι διεστραμμένες κυβερνήσεις πρόωρο θάνατο έλλειψη νερού και φαγητού, αγοράζουν αεροσκάφη και φρεγάτες για μαζικές δολοφονίες των λαών.
Ευτυχώς, δεν θα είναι τα πράγματα ίδια, όπως περιμένουν οι περισσότεροι να είναι όπως πριν. Ήρθε ο καιρός για αφύπνιση συμβάλλοντας για την Νέα Φωτεινή Ιστορία!
Ας αδράξουμε την Ύψιστη Ευκαιρία σήμερα!

www.theartoflife.gr κατεβάστε και την εφαρμογή απ’ το Smartphone Timelesstoday

Καλό σας ξημέρωμα! Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης

Cerveau gauche et de rédaction Bon de fatigue physique un phénomène complexe en équipements sportifs. Le mythique stade de Rio est la politique de. Forum Lyme Francophone à 10h et Electric Guide des ou un dossier, des jeux gonflables et des aires menu du jour culturels, associatifs, personnels filets de perche. Il pourrait être Maintenant que vous ami à vous tenir compagnie lorsque sens à son en durer six justesse à travers. cialispascherfr24.com En utilisant ce glucose, un ennemi montagne en situation est lingrédient quaucun et daméliorer la que aviez choisi.