Την ολόθερμη καλησπέρα, στους Αγαπημένους φίλους και φίλες!

Δεν έχω τίποτε άλλο, επί 48 χρόνια να συστήνω στους συνανθρώπους μας, εκτός αυτού του τόσο απλού και ουσιαστικότατου μηνήματος του ΠολυΑγαπημένου μας Διδάσκαλου και Πρεσβευτή της Εσωτερικής μας Ειρήνης και Παγκόσμιου Συγγαφέα με το μπέστσέλερ βιβλίο του ” Άκουσε τον Εαυτό σου”! Αυτό το Υπέρτατο Μήνυμά του, έχει καλύψει σχεδόν όλον τον Πλανήτη μας προσφέροντας την Ύψιστη Ευκαιρία και Τιμή μας, να λάβουμε το Πρακτικό Δώρο της Γνώσης του Εαυτού μας, για να Συμμετάσχουμε στο Ευγενέστατο και Πανανθρώπινο Έργο του της Διεύρυνσης της Ειρήνης και Εδραίωσή της, για έναν επιτέλους Καλύτερο και Φωτεινότερο Κόσμο για εμάς και για τις επερχόμενες Ευλογημένες γενιές μας! Σας υπενθυμίζω, ότι χειρότερη αρρώστια απ’ την αδιαφορία και την ασυνειδησία δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει. Είναι η αιτία της τραγικής κατάπτωσης της ανθρωπότητας, όποτε, εάν επιθυμείτε να ζήτε σε έναν τέτοιο κόσμου, δικαίωμά σας, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να μολύνουμε και τα νεογέννητα κάθε γενιάς! Έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη έκαστος, που δεν προσπαθούμε για την εξαφάνιση της πιο σκοτεινής ιστορίας της ανθρωπότητας. Μην απορούμε και μην παραπονιόμαστε, όταν θα έρχονται μεγάλες φουρτούνες στη ζωή μας, είναι η ανταμοιβή της ανόητης ασυνειδησίας μας. Δεν είναι φοβέρα, σαν την κόλαση των θρησκειών που λένε μετά θάνατον. Εδώ είναι η κόλαση μέσα στα μυαλά μας και την εκδηλώνουμε παντού και έξω μας. Κι εδώ είναι ο Παράδεισος μες στην καρδιά μας και τον κδηλώνουμε και όπου βρισκόμαστε, αλλά προϋποθέτει να επενδύσουμε στην Σωτήρια και Απελευθερώτρια Γνώση του Διδασκάλου μας! Σας στέλνω δύο μικρά σε χρόνο βιντεάκια, αλλά αν θα τα δείτε απ’ την καρδιά και τα επεξεργαστείτε, μπορεί το υπόλοιπο ταξίδι της Ζωής μας, να είναι Απερίγραπτα Μαγευτικό πέρα από κάθε φαντασία και προσδοκία, “και δεν αναζητώ καμία επιδοκιμασία αυτού του κόσμου” αλλά ότι σας γράφω τα βιώνω με την Γνώση του Διδασκάλου μας και σας προτρέπω μπορεί να τα βιώσει ο κάθε άνθρωπος όταν επενδύσει ειλικρινά στην Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας! Εύχομαι όλοψυχα να επωφεληθείτε εις το έπακρον! Αδράξτε την Ύψιστη Ευκαιρία!
https://www.youtube.com/watch?v=EmZh3msfuJc 2:45 BrandLaureate Honors Prem Rawat & Prem Rawat Foundation with Prestigious Award
https://youtu.be/LpbHcBBPMfw 4:14 Φώτισε τον κόσμο Με πολλή Αγάπη και Φωτισμένο το Νέο Έτος, γιατί μετά μπορεί να είναι φωτισμένη η κάθε μας ημέρα!