Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!
Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ
ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ
Η Θεσπέσια Μητέρα μας Φύση, μάς διδάσκει κάθε στιγμή, χωρίς έναρθρο λόγο και χωρίς μολυβόχαρτα και σφραγιδοπτυχία, αλλά μόνο με πράξεις, όπως πρόσφατα μας δίδαξε πάλι με τον «Κορωνοϊό». Επέβαλε το παιχνίδι της, αλλάζοντας τη ροή σε 8 δισεκατομμύρια ανθρώπων για όσο ήθελε αυτή, για να μάς δείξει πόσο πολύ εύθραυστοι είμαστε, διότι φέρει μέσα στα σπλάχνα της και τις τρεις ιδιότητες: του Δημιουργού μας, του Συντηρητή μας και του καταστροφέα μας! Μου υπενθύμισε πάλι την ρήση των φωτεινών προγόνων μας, «ουδέν κακόν αμιγές καλού», που ασχολούντο με το «Γνώθι Σαυτόν» και συνειδητοποίησα πάλι πιο βαθιά την Υπέρτατη Δύναμη της Ζωής, που μας έχει υφάνεις μες στην κοιλιά της Μάνας μας και ταυτόχρονα είναι η Αφ’ Εαυτής Υπέρτατη Αιώνια Αγάπη για τους πάντες και τα πάντα!
Βλέποντας διασώστες, που ερχόντουσαν στο σεισμό από διάφορα μακρινά μέρη για να σώσουν συνανθρώπους τους και τους αποκαλούσαν τα μ.μ. παραπλάνησης και διχασμού με την ταμπέλα της κάθε διαφορετικής χώρας τους. Απ’ τη μία να κλαίνε μαζί αγκαλιά από Χαρά και Αγάπη Έλληνες, Τούρκοι, Σύριοι κ.ο.κ που έσωναν κάποια παιδάκια η ηλικιωμένους και ταυτόχρονα να επηρεαζόμαστε και να κλαίμε αναρίθμητοι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη από χαρά και Αγάπη για το Ύψιστο Δώρο της Ζωής! Κι απ’ την άλλη πλευρά, οι πολεμοχαρείς μαφιόζοι – τα αφανή αφεντικά των υποδουλωμένων κυβερνητών τους, τους υποχρεώνουν με διάφορα ραδιούργα τεχνάσματα προφάσεων, ν’ αγοράζουν με χρέη δισεκατομμυρίων όλο και πιο εξελικτικά οπλικά συστήματα για μαζικές παγκόσμιες δολοφονίες των άμοιρων λαών, που μας διχάζουν με βαθύ φανατισμό πατρίδων και θρησκειών. Είδαμε κάποιον διασώστη; να ρωτάει κάτω απ’ τα συντρίμμια ποιας χώρας είναι ο εκλιπών βοήθεια; Ή ο εκλιπών βοήθεια, να ρωτάει ποιας χώρας είναι ο διασώστης του; Εκ’ των γεγονότων λοιπόν, πιο ήταν και πρέπει να είναι και θα είναι το σημερινό συγκλονιστικό παγκόσμιο τριπλό μάθημα του σεισμού εκ της Μητέρας μας Φύσης;
Πρώτον: ότι το Υπέρτατο Δώρο της Ζωής, πρέπει να μας ενώνει με Θεία Αγάπη και Σεβασμό, ως δημιουργήματα του Ενός και Μοναδικού Θεού – της Ζωής, που είναι μέσα μας παλλόμενη στη Θεϊκή μας Αναπνοή κάθε στιγμή!
Δεύτερον: Ν’ αλλάξουμε νέο σκεπτικό, απορρίπτοντας τα κόμματα και τους εθνικισμούς, που μας έχουν διχάσει από βάθους αιώνων οι διαβόητοι τραπεζίτες – μαφιόζοι – με τα προκαθορισμένα πιόνια τους, τους δούλους τους ψευτοκυβερνήτες, που τους έχουν προκαθορίσει ως πρόωρους νεκροθάφτες των λαών. Επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης από Αφυπνισμένους και Συνειδητούς Οραματιστές του Γενικού Καλού, για έναν φωτεινότερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας!
Τρίτον: Άλλο ένα, πολύ μεγάλο έγκλημα, επίσης παγκόσμιο. Μας έχουν βάλει τους λαούς να ζούμε καθ’ ύψος, σε πολυώροφες πολυκατοικίες μέσα σε τσιμεντοφυλακές – με ταφόπλακες ο ένας πάνω απ’ τον άλλον και, ιδού τ’ αποτελέσματα, μόλις χορέψει η Μάνα Γη ροκ- ενντρόλ, αντί για μπλούζ που χορεύει τακτικά για να μας αφυπνίσει να γκρεμίσουμε τις τσιμεντοφυλακές για να ζούμε κατά πλάτος. Υπάρχει ανεκμετάλλευτη Γη πέρα απ’ τη φαντασία μας και η κάθε οικογένεια ανάλογα των μελών της, μπορεί να ζει δικαιωματικά σε 2 – 3 στρέμματα αυτοσυντηρούμενη και πλήρως ανεξάρτητη απ’ τους μαφιόζους – αρπακτικά, αγορές Γης, πλειστηριασμούς στα σπίτια αδύναμων οικονομικά, ποσοστά ενοικίων15/ τις100, Ένφια και εφορίες. Οι άνθρωποι έχουν αναντίρρητα δικαιώματα απ’ την πολιτεία: Εξασφάλιση στέγης, τροφής, νερού, φωτός, ένδυσης, μ.μ.μ και κοινωφελή εργασία για να μην τεμπελιάζουν και γίνονται κηφήνες και παρείσακτοι οι άνθρωποι.
Όταν οι άνθρωποι φτιάχνουν το πολύ, μέχρι διώροφο χωρίς ταφόπλακες αλλά με κεραμίδια και νεότερο υλικό ως στέγη, με καλά θεμέλια κι’ ένα μέτρο – ενάμιση πλατφόρμα, δεν θα έχουμε αυτές τις καταστροφές και χάσιμο τόσο πολλών ανθρώπων.
Αυτόν το σεισμό της Μάνας Φύσης, ας τον δούμε ως μάθημα, για μελλοντική αποφυγή ολοκληρωτικά, διαμονή ανθρώπων καθ’ ύψους σε πολυώροφες τσιμεντοφυλακές και στέγες ταφοπλακών.
Για να υλοποιηθούν αυτές οι απλές και συλλογικές υγιείς ιδέες, διανομή στρεμμάτων, διαμονή κατά πλάτος και το πολύ μέχρι διώροφο, πρέπει να αντικατασταθούν όλα τα σημερινά πολιτικά κυκλώματα, που έχουν μολύνει όλη την ανθρωπότητα με την αρρωστημένη νοοτροπία «πρέπει να τους τα πάρουμε εμείς, γιατί θα τους τα πάρουν οι άλλοι», κι έχουν εξισώσει τον Θεό – την Ζωή, τον άνθρωπο και τον χρόνο μόνο με το χρήμα. Οι φαρμακοβιομήχανοι, έχουν κάνει σχεδόν όλα τα σπίτια σαν τα φαρμακεία τους. Όπως οι έμποροι του αλκοόλ σκέπτονται, αν δεν τους σκοτώνω έμμεσα εγώ, θα τους σκοτώνουν οι έμποροι ναρκωτικών, και οι ναρκοέμποροι σκέπτονται, αν δεν τους σκοτώνω έμμεσα εγώ, θα τους σκοτώνουν οι έμποροι των όπλων. Κι έτσι από βάθους αιώνων οι άνθρωποι, είναι αιχμάλωτοι απ’ τους χειραγωγούς στον φαύλο κύκλο του διχασμού και τους κατευθύνουν σαν τις αγέλες – γουρούνια για σφαγή.
Πόσο πολύ, είναι αναγκαία η μάθηση με τη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, για όποιον/α επιθυμεί ν’ αλλάξει νέο σκεπτικό, γνωρίζοντας το απίστευτο και δημιουργικό δυναμικό της καρδιάς μας, για ν’ απορρίψουμε το πεπαλαιωμένο σκεπτικό του μυαλού μας του διχασμού, της αγέλης και του ατομικισμού.
Όπως τα πτωτικά μηνύματα έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση για την πτώση μας, έτσι κι αυτά τα μηνύματα σας υπενθυμίζω να τα κοινοποιούμε, γιατί έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση στις καρδιές των συνανθρώπων για την εξύψωσή μας, κι έτσι αφυπνιζόμαστε και συλλογικά.
Στο 2107488650 πληροφορίες για τη Γνώση!
Premrawat.com www.theartoflife.gr – Ελληνική μετάφραση. Κάντε κλικ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και κλικ. Πώς να πάρετε τα Κλειδιά και αυτό το www.ogek.gr Οραματιστές του Γενικού Καλού, όπου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Γνώση του Διδασκάλου μας, δύο διαφορετικά πράγματα αλλά και συμβατά, το ένα έξω, το άλλο μέσα.
Με Αγάπη! Νότης