Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Μία Απίστευτη Ευλογημένη Ιστορία

Οι άνθρωποι, γράφουν την ιστορική καταδίκη τους, λόγω της αδιαφορίας να γνωρίσουν τον Θεϊκό τους Εαυτό. Έχουμε ως επακόλουθο το παγκόσμιο χάος και τους πολέμους. Ενώ μπορούμε να γράφουμε κάθε Ευλογημένη μέρα μία Απίστευτη Ευλογημένη Ιστορία γνωρίζοντας τον Θεϊκό μας Εαυτό, με επακόλουθο να εδραιώσουμε τη Γλυκύτατη Ειρήνη, την Ευημερία και την Αξιοπρέπεια! Ας αδράξουμε λοιπόν σήμερα αυτή την Απίστευτη Ύψιστη Ευκαιρία, που μας προσφέρει πρακτικό τρόπο ο σημερινός Αληθινός Ζωντανός Διδάσκαλός μας Πρεμ Ράβατ, για
να πραγματώσουμε τη βασική μας Αποστολή. Γι’ αυτόν το λόγο μάς φέρνει Αυτή η Υπερδύναμη στον Ευλογημένο μας Πλανήτη Γη! Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Σας εύχομαι ολόψυχα να ερευνήσετε με πολύ σοβαρότητα το έργο του Διδασκάλου μας Πρεμ Ράβατ κι εύχομαι για κάποιους να είναι το πλήρωμα του χρόνου σας, για να λάβετε το Θείο Δώρο της Γνώσης του.
Όπως τα πτωτικά μηνύματα, έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση για την πτώση μας, έτσι κι αυτά τα μηνύματα σας υπενθυμίζω να τα κοινοποιούμε, γιατί έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση στις καρδιές των συνανθρώπων για την εξύψωσή μας, κι έτσι αφυπνιζόμαστε και συλλογικά.
Στο 2107488650 πληροφορίες για τη Γνώση!
https://www.youtube.com/user/tprfyt/videos Premrawat.com και www.theartoflife.gr

Σας καληνυχτώ με Αγάπη! Νότης