Άκουσα μια φορά τον Σαμαρά απ’ την τηλεόραση και είπε, ότι η πολιτική δεν είναι επιχείρηση, φυσικά δεν μπορούσα να απαντήσω στο γυαλί και απαντώ από εδώ. Τι άλλο είναι η πολιτική σήμερα, εκτός επιχείρησης, εφόσον τα πάντα γίνονται για το χρήμα;

Οι χρηματοκόπτες – οι αφανείς κυβερνήτες των κυβερνητών την κάθε χώρα την έχουν σαν μία επιχείρηση. Και σε κάθε χώρα επιχείρηση, βάζουν δικούς τους υπαλλήλους ως κυβερνήτες. Σκιαγραφώ ένα παράδειγμα.

Οι κυβερνήτες της επιχείρησης Ελλάδος  είναι οι επιχειρηματίες, οι βουλευτές είναι οι διευθυντές και οι όχλοι είναι οι υπάλληλοι της επιχείρησης Ελλάδος.

Όταν λοιπόν, τους διαμορφώνουν όλους να κλέβουν, να υποκρίνονται και να ψεύδονται, ως επακόλουθο η κάθε επιχείρηση – χώρα θα πτωχεύσει! Στη συνέχεια, τα μεγάλα αφανή αφεντικά,  στέλνουν άλλους υπαλλήλους τους νομικούς και οικονομολόγους, να δανείσουν τάχα τους επιχειρηματίες υπαλλήλους κυβερνήτες τους, για να σώσουν την επιχείρησή τους. Τα δάνεια είναι τόσο εικονικά και αστρονομικά, ώστε βάζουν όρους για να αγοράσουν τμηματικά την επιχείρηση Ελλάδα με πλήρη υποδούλωση της χώρας για πάντα! Μήπως συμβαίνει κάτι παρόμοιο σήμερα; Ή κάτι διαφορετικό;

Ο καθένας σας, ας διακρίνει με την αντίληψή του και ας επιλέξει ανάλογα.

Εγώ και άλλοι συνάνθρωποί μας αφυπνισμένοι, την επιλογή και την προσπάθειά μας την κάνουμε με το κίνημά μας, για να μην υποδουλώσουν και τα παιδιά των παιδιών μας.

Αν δεν μπουν στο στίβο της πολιτικής άνθρωποι της Γνώσης, που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το «παγκόσμιο χταπόδι του συστήματος», μην περιμένετε εσωτερική εξέλιξη του λαού.

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!