Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ

Η Εκπλήρωση της καρδιάς, σε καθιστά Ευδαίμων, Ειρηνικό, κι Ελεύθερο απ’ τις αμέτρητες επιθυμίες του μυαλού και είσαι πάντα Διαυγής. Μην απορήσετε και μην υποτιμάτε, την απλή ταπεινή δήλωσή μου. Το χάος, με όλα τα τραγικά επακόλουθα που συμβαίνουν πάνω στο πρόσωπο της Γης μας, προέρχεται απ’ το κενό μέσα στον άνθρωπο, γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ως ανεκπλήρωτος. Εφόσον, υπάρχει ατομικό εσωτερικό χάος, φανταστείτε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους τι μεγατόνους βόμβες χάους, εκρήγνυνται κάθε μέρα. Αυτή είναι η αιτία, του όλο και περισσότερο βαθύτατου σκότους. Κι αυτό, συμβαίνει απλά, απ’ την άγνοια του εαυτού μας.
Δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινο μυαλό, -που δεν ασκείται με την Γνώση του Εαυτού του-, πόσο απίστευτα σοβαρή είναι η παγκόσμια ασθένεια της άγνοιας, που καταλήγει στην τρομακτικά καταστροφική ασυνειδησία.
Γι’ αυτό είναι αναγκαία η Γνώση του Εαυτού μας, γιατί μπορούμε να μεταμορφώσουμε το καταστροφικό πεπρωμένο της ανθρωπότητας, σε Ειρήνη, Αξιοπρέπεια κι Ευημερία! Εξαρτάται απ’ την προσπάθεια του καθένα μας.
Ας το δούμε λοιπόν το βαθύ σκοτάδι ως Προάγγελο του Εσωτερικού Φωτός μας!
Ας ανατρέξουμε σήμερα στην Απίστευτα Συμπαντική Γιορτή της Ενσάρκωσης του Θεανθρώπου Χριστού μας που δήλωσε στο Κατά Λουκά ια. 52 Ἀλλοίμονον σ’ ἐσᾶς νομικοί, διότι ἀφαιρέσατε τὸ κλειδὶ τῆς γνώσεως· δὲν ἐμπήκατε σεῖς οἱ ἴδιοι ἀλλὰ καὶ ἐκείνους ποὺ ἔμπαιναν τοὺς ἐμποδίσατε». Τόσο ξεκάθαρα για μένα, ότι ήταν Ο Συνεχιστής της Θείας Διαιωνιζόμενης Διδασκαλίας του προ Χριστού Χριστός – Σωκράτη μας, που συμβούλεψε και προέτρεψε όλη την Ανθρωπότητα να «Γνωρίσουμε Τον Θεϊκό μας Εαυτόν»!

Και το πιο Χαρμόσυνο Θείο Γεγονός – Απίστευτο αλλά Αληθινό, σας συστήνω τον Σημερινό Συνεχιστή Αληθινό Διδάσκαλό μας και ας αδράξουμε την Ύψιστη Ευκαιρία για να συμμετέχουμε στην ήδη Εκδηλωμένη Υπέρλαμπρη Εποχή μας!

Χρόνια σας πολλά κι Ευλογημένα, Αγαπημένοι μου φίλοι! www.theartoflife.gr Premrawat.com
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης