Aγαπημένοι μου φίλοι/ες, γεια χαρά σας!

Παρατηρώ και επισημαίνω, σαν πολίτης κι εγώ αυτού του κόσμου, ένα πολύ παλιό πανούργο τέχνασμα  του «παγκόσμιου σκοτεινού πολιτικού συστήματος», με παραλλαγές σε κάθε χώρα, για να μην αφυπνιστούν ποτέ οι λαοί.

Απορώ ποιος έχει οριοθετήσει το παιχνίδι με 300 βουλευτές, ενώ και με 150-200 καλύπτεται η χώρα μας. Όσους περισσότερους βουλευτές έχουν βάλει, εκτός της φτιαχτής διαφωνίας – για το διχασμό του λαού – τόσο περισσότερη διαφωνία θα έχουν και μεταξύ τους, εφόσον το κίνητρο τους  είναι ο καλός και εύκολος μισθός, η γρήγορη σύνταξη και η αυτοπροβολή. Αυτή είναι η φύση του μυαλού. Το μέλημά τους είναι, πως να γίνονται όλο και καλύτεροι στην υποκρισία, στην πειθώ και πιο αρεστοί στ’ αφεντικά τους για να μην χάσουν τη βουλευτική τους θέση. Γιατί, τι δουλειά θα κάνουν μετά; Δεν τους ενδιαφέρει να βρουν υγιή κώδικα επικοινωνίας για το Γενικό Καλό, εφόσον δεσπόζει μέσα τους η παγκόσμια αρρώστια η καρκινογόνος ιδιοτέλεια. Απλά, διατυμπανίζουν όλοι, ότι «εκπροσωπούν το λαό.» Όσα κόμματα λοιπόν έχουμε περισσότερα, τόσο θα είμαστε περισσότερο διχασμένοι, με πλήρη ασυνεννοησία. Συνεπώς το πολιτικό φιάσκο θα παραμένει πάντα στην πυραμίδα, κι ο λαός κάτω, θα αλληλοτρώγεται συνέχεια. Πόσο ξεκαθαρίζεται το τοπίο, ότι μ’ αυτό το κόλπο του «Διαίρει και βασίλευε» και υποβάλοντας συνέχεια την χώρα σε δανεισμούς, διαιωνίζουν το «παγκόσμιο σκοτεινό σύστημά τους».

Αυτή η περιγραφή για ένα άτομο, ισχύει για όλη την ανθρωπότητα. Τον άνθρωπο τον έχουν περιδέσει πρωταρχικά με τον προσωπικό εσωτερικό του διχασμό, εφόσον κανένας δεν του υποδικνύει να γνωρίσει τον Θεϊκό του Εαυτό. Εν συναχεία με τους συνανθρώπους του με τον αθλητικό διχασμό, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αεκτζής Παοκτζής κ.λ.π, με τον κομματικό διχασμό, Νέα δημοκρατία, Πασόκ, Σύριζα, Κ.Κ.Ε, Δημάρ, Χρυσή αυγή και τόσα άλλα. Κατ’ επέκταση εθνικός διχασμός, Έλληνας, Αλβανός, Γερμανός, Γάλλος, Άγγλος, Πορτογάλλος κ.λ.π, Θρησκευτικός διχασμός, Χριστιανός, Μουσουλμάνος, Βουδιστής, Ινδουϊστής, Εβραίος κ.λ.π και οικουμενικός διχασμός, Σοσιαλιστής, Ιμπεριαλιστής, Κουμουνιστής, Καπιταλιστής, Φασίστας, Ναζιστής, Μαρξιστής, Λενινιστής, Χριστιανοδημοκράτης κι ένα σωρό ραδιουργίες, που έχουν όλο τον κόσμο στο βαθύ σκοτάδι. Μ’ αυτές τις προκαλυπτικές παγίδες, διαιωνίζουν τις ασύλληπτες φρικαλεότητες επί των άμοιρων λαών.

Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν, φταίνε και οιλαοί, που δεν κατανοούν το πονηρό έργο τους των διχασμών και επηρεαζόμενοι απ’ τον καθημερινό βομβαρδισμό των ΜΜΕ, τους στηρίζει  στην κορυφή ως “εξουσιαστές και καθοδηγητές τους».

Μην ξεχνάτε ποτέ, τα δύο κριτήρια για να μην σας ξεγελούν με τις διάφορες υποκριτικές δηλώσεις τους.

1 Όποιοι ηγέτες και το συνάφι τους, δεν αποβάλουν την ταμπέλα του κόμματός τους και έχουν το λαό τους διχασμένο με άλλα κόμματα.

2  και δεν κόβουν χρήμα για την χώρα τους και έχουν το λαό τους εξαθλιωμένο και τυραννισμένο σε δανειστές.

Όλοι αυτοί, είναι εκτελεστικά όργανα, του σάποιου παγκόσμιου συστήματος.

Αισθάνομαι ήρθε ο καιρός ν’ αφυπνιστούμε και ν’ αλλάξουμε πορεία προς τα μέσα μας, για την συνένωση και απελευθέρωσή μας.

Είναι ανάγκη να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας, άνθρωποι με ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια, σεβασμό και αγάπη, που το μοναδικό μέλημά τους θα είναι ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ!

Αυτή την προσπάθεια κάνουμε απ’ αυτό το κίνημα, να βρούμε τους γνήσιους, για να συνεργαστούμε για την εξύψωση του λαού και κατ’ επέκταση να εμνευστούν κι άλλοι λαοί, για να εξαφανιστεί βαθμιαία η δυστυχία και η εξαθλίωση της ανθρωπότητας.

Ας εξαφανίσουμε την άγνοια, με τον ερχομό της Γνώσης του Εαυτού μας!

Ας εξαφανίσουμε τα σκουπίδια, με τον ερχομό της καθαρότητάς μας!

Ας εξαφανίσουμε τον διχασμό, με τον ερχομό της συνένωσής μας!

Ας εξαφανίσουμε την αδιαφορία, με τον ερχομό της κατανόησής μας!

Ας εξαφανίσουμε το παρελθόν, με τον ερχομό του συνειδητού παρόντος!

Ας εξαφανίσουμε το σκοτάδι, με το Φως της Διαύγειάς μας!

Ας εξαφανίσουμε τον πόνο, με τον ερχομό της Εσωτερικής Αληθινής Χαράς μας!

Ας εξαφανίσουμε την υποδούλωση, με τον ερχομό της Εσωτερικής μας Ελευθερίας!

Ας εξαφανίσουμε τους πολέμους, με τον ερχομό της Εσωτερικής μας Ειρήνης!

Ας επιτρέψουμε στην καρδιά, να είναι ο Νικητής και ο Αληθινός Καθοδηγητής μας!

Αυτό για μένα, είναι η Υπέρτατη Επιτυχία και ο σκοπός του κάθε ανθρώπου!

Σας χαιρετώ με  Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

                                     Νότης