Αγαπημένοι μου φίλοι, εσείς που κόβετε το χρήμα και διαμορφώνετε έναν κόσμο κατώτερο από εσάς για να ικανοποιείστε ως ανώτεροι της «ελίτ», δεν πλαστήκατε  απ’ την ίδια την Ζωή; Εφόσον όλοι μας συντηρούμαστε, απ’ την γλυκιά Μάνα μας Φύση, εσείς παραπλανήσατε τη ανθρωπότητα και με το χρήμα, την έχετε αντικαταστήσει. Έχετε κάτσει να συλλογιστείτε, την απίστευτη βαρβαρότητα και προσβολή, που προσφέρεται κάθε μέρα στην πολυΑγαπημένη Μάνα μας Ζωή;Τα τόσο πάναγνα μωρά, που γεννιώνται κάθε στιγμή, τους έχετε έτοιμη την κόλαση και πεθαίνουν από έλλειψη νερού τροφής.

Κι όσα τυχαίνουνε να ζήσουν, τα προωθείτε στην δουλεία, στην απάτη, στο αλκοόλ, στον τζόγο, στην πορνεία, στα ναρκωτικά, στο έγκλημα, στις φυλακές και στα τρελοκομεία. Παραπλάνηση με σύνορα και με σημαίες, σκορπίζετε συνέχεια τους διχασμούς, για πολέμους εμφυλίους, εθνικούς, θρησκευτικούς. Πως γίνεται τώρα ν’ αγαπάς των πονηρών, μια λέξη που έβαλαν ως πατρίδα και να σκοτώνεις συνανθρώπους σου, όπου όλοι μας συγκατοικούμε στην Ευλογημένη Μάνα Γη, ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ! Και μια λέξη ως θρησκεία, για τον ΕΝΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, με τους θρησκευτικούς πολέμους νάχουμε, παγκόσμια πανωλεθρία.

Κατανοώ έχετε αρρωστήσει απ’ τις πράξεις σας, αλλά υπάρχει θεραπεία του μυαλού και συστήνω την Θεραπεύτρια, Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού! Μόνο, όταν θ’ ασχολούμαστε με την Γνώση του Εαυτού μας, θ’ αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε για το Γενικό Καλό μας!

www.theartoflife.gr

 Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

                          Νότης