Τη θερμή μου καλησπέρα, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Η χειρότερη πανδημία, είναι η άγνοια του Εαυτού μας, που διαιωνίζεται μέχρι σήμερα με ασύλληπτη ταχύτητα μεταστάσεων εκ’ της Γεννήσεως των μωρών, που γεννιούνται σε γονείς που δεν ασχολούνται με την Γνώση, κι έτσι το «ενός κακού μύρια έπονται» πολλαπλασιάζεται με καταστροφική δύναμη, εκμηδενίζοντας το ανθρώπινο γένος. Μερικά απ’ τα παιδιά της μητέρας άγνοιας: Η ασυνειδησία, το μίσος, η ιδιοτέλεια, η υποκρισία, η ασέβεια, η ζήλεια, η αδικία, η απληστία, ο εσωτερικός πόλεμος. Ο ένας μολύνει και παγιδεύει τον άλλον για εσώτατη πτώση. Απόλυτη ανευθυνότητα, για την εξαθλίωση της ανθρωπότητας.
Αυτά είναι τα κακά νέα, η μία πλευρά του νομίσματος.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος, τα Καλά Νέα, είναι η Ύπαρξη του Σημερινού Διδασκάλου μας Πρεμ Ράβατ, που ήρθε στον πλανήτη μας για να μας προσφέρει μία απίστευτη δυνατότητα που λέγεται ΕΠΙΛΟΓΗ, για να ασχοληθούμε με την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, το αντίδοτο της άγνοιας. Να βγάλουμε στην επιφάνεια την Υπερδύναμη που έχουμε όλοι μέσα μας, για να βιώνουμε το «ενός καλού μύρια έπονται»! Μερικά απ’ τα παιδιά της Μητέρας μας Γνώσης: Η Συνειδητότητα, η Αγάπη, η Ανιδιοτέλεια, η Γνησιότητα, ο Σεβασμός, η χαρά, η Δικαιοσύνη, η Εκτίμηση, η Εσωτερική Ειρήνη!
Απόλυτη υπευθυνότητα, για το Καλό της Ανθρωπότητας!
Ο ένας εμπνέει τον άλλον για εσώτατη εξέλιξη.

Σας στέλνω ένα μικρό δείγμα σε βίντεο για το Πανανθρώπινο Έργο του, κι εύχομαι να ερευνήσετε και να επωφεληθείτε στο www.theartoflife.gr και κατεβάστε την εφαρμογή απ’ το Smartphone Timelesstoday.

Καλή σας χρονιά με Εσωτερική Ειρήνη, για να την εδραιώσουμε και εξωτερικά.

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης

I came to Erlinda with a rough concept of what I wanted for my wedding. viagra for sale She showed me the most amazing crystal centerpieces Read More It was perfection.