Καλή σας μέρα, αγαπημένοι μου φίλοι!
Είναι φυσικό επακόλουθο, για ό,τι άσχημο και τρελό συμβαίνει στο ανθρώπινο Βασίλειο, εφόσον έχουμε διακόψει επαφή με την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας! Είναι ανοησία να μαθαίνουμε μέσα απ’ το χάος, εφόσον έχουμε την δυνατότητα να το αποφύγουμε.
Ο άνθρωπος, που δεν ασχολείται με την Γνώση του Εαυτού του, απλά είναι χαμένος δεν γνωρίζει τι θέλει ουσιαστικά! .Αν δεν ήταν αναγκαία η Γνώση στον άνθρωπο, δεν θα είχε ειπωθεί από βάθους αιώνων «Γνώρισε τον Εαυτό σου» απ’ τον Αγαπημένο μας Σωκράτη. Αλλά τα συστήματα αποπροσανατόλισαν την ανθρωπότητα, για να την έχουν διχασμένη και μέσα στο βαθύ σκοτάδι υποδουλωμένη!
Αισθάνομαι ΤΩΡΑ είναι ο καιρός μετά από τόση μεγάλη περιπλάνηση να επιστρέψουμε μέσα μας, που προσφέρεται πρακτικός τρόπος να έρθουμε σε επαφή με τον Θεϊκό μας Εαυτό, για να ανακουφιστούμε ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Απλά, μας έχουν μπερδέψει με πολυάριθμα ανόητα ζητήματα και υποκατάστατα και είμαστε διχασμένοι. Με τα αγνά Θεία αισθήματα της Αγάπης, της Ειρήνης, της Κατανόησης και της Αξιοπρέπειας, θα μπορέσουμε να κλείσουμε όλα τα χάσματα και να συνενωθούμε για μια καινούργια φωτεινή ιστορία.
http://youtu.be/2FpJpIqXfXM
Σας χαιρετώ με Αγάπη Σεβασμό και Εκτίμηση!
Νότης