Αγαπημένοι μου φίλοι γεια χαρά σας!

 

Απλά, νιώθω να σας υπενθυμίσω και τις δύο πλευρές του νομίσματος και την τραγική και την χαρμόσυνη, γιατί η φαντασία φτιάχνει όνειρα θερινής νυκτός κι όταν ξυπνάμε, ερχόμαστε σε γεγονότα τρομακτικής εκπλήξεως. Αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει, γιατί δεν έχουμε καμία επαφή με την Ίδια την Ζωή μέσα μας, ώστε δεν γνωρίζουμε καθόλου τους κανόνες και τα σχέδιά της και έχουμε επαφή μόνο με τον εκτυπωτή μυαλό μας που μας δημιουργεί φαντασμαγορικά όνειρα που είναι σαν τα πυροτεχνήματα.

Δεν προσπαθώ να κάνω τον προφήτη, αλλά γνωρίζω τα αποτελέσματα της ασυνειδησίας και της άγνοιας, γι’ αυτό και σας γράφω για να προλάβετε, μήπως  διαχειριστείτε κάποια ανεπιθύμητη έκπληξη όπου θα είναι κοινή για όλους μας. Όπως μία τοπική ή μεγάλης εμβέλειας καταιγίδα. Άλλοι θα έχουν ομπρέλα, κι άλλοι που δεν θα έχουν θα είναι εκτεθειμένοι με δυσάρεστα ανάλογα αποτελέσματα ο καθένας.

Θα έρθουν δύσκολες οι μέρες, που απ’ όλα όσα έχετε μάθει σε γνώσεις του μυαλού, ή απ’ όσα κι αν έχετε αποκτήσει, αξιώματα και πλούτη  και φαντάζεστε ότι θα είναι τα εφόδιά σας σε ώρες ανάγκης σας, δεν θα μπορέσουν να σας ωφελήσουν απολύτως σε τίποτα και θα είναι εντελώς άχρηστα, γιατί η Ζωή, έχει τα δικά της σχέδια και εφόδια γι’ αυτούς που έχουν επαφή μαζί της!

Για να έχουμε επαφή με την Ίδια την Ζωή μέσα μας και για να έχουμε τα εφόδιά της για οποιαδήποτε καταιγίδα, προϋποθέτει να την Γνωρίσουμε και να γίνουμε μαθητές της. Κι αυτό γίνεται μόνο με πρακτική μαθητεία εσωτερική με την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, που προσφέρεται πρακτικός τρόπος όχι εικασίες – πιστεύω – ή φαντασίες και θεωρίες. Γι αυτό σας υπενθυμίζω και συστήνω πάλι να ερευνήσετε τις ιστοσελίδες του Διδασκάλου μας Πρεμ Ράβατ για να δείτε το Συναρπαστικό του Πρακτικό Έργο που εξαπλώνετε όλο και περισσότερο σε όλο τον πλανήτη μας 54 χρόνια απ’ όταν ξεκίνησε 8 χρονών παιδάκι! Επωφεληθείτε εις το έπακρον αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες, που μας προσφέρεται η απίστευτη  δυνατότητα της ΕΠΙΛΟΓΗΣ! Σε πια όχθη τελικά θα είμαστε, στην όχθη του σκότους για να βοηθάμε την διαιώνισή του; ή θα συμμετέχουμε στην όχθη του Φωτός μέσα μας για να συνεργαστούμε να εξαφανίσουμε και το σκότος έξω μας;

Σας ξανά στέλνω το μικρό 7λεπτο βίντεο να ακούσετε τον Ίδιο Παγκόσμιο Πρεσβευτή της Ειρήνης, που μας προσκαλεί όλους στον Πλανήτη Γη μηδενός εξαιρουμένου, να γίνουμε πρεσβευτές της Ειρήνης εφόσον ήδη υπάρχει μέσα μας.

Εκφράζω την ταπεινή μου γνώμη από εμπειρία.

Η άγνοια του Εαυτού μας είναι ο φορέας του σκότους – της καταστροφής.

Η Γνώση του Εαυτού μας είναι ο φορέας του Φωτός – της Σωτηρίας!

Απίστευτα τυχεροί θα είναι όσοι ανοίξουν την καρδιά τους, για να απεγκλωβιστούν απ’ τον διαχρονικό κανόνα του σκότους «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

 

www.theartoflife.gr κι απ’ το Smartphone κατεβάστε  την εφαρμογή

Timelesstoday.

 

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης