Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, γεια χαρά σας!

Πως μπορούμε να επιτύχουμε την Απελευθέρωση της Ψυχής μας
και την Ένωση με την Αιωνιότητα μέσα μας

Αισθάνομαι να σας εκφράσω, μία σημαντική συνειδητοποίηση και εμπειρία απ’ την Υπέρτατη μαθητεία της Θεσπέσιας Γνώσης του Εαυτού μας, όπου με οδήγησε στην Απίστευτη Απελευθέρωση της Ψυχής μου και σε Απόλυτη Σύνδεση με την Θεία Αιωνιότητα μέσα μου, που μπορεί ο καθένας να την βιώνει με τις απαραίτητες προϋποθέσεις, που αρχίζει η καρδιά μου να σας γράφει.

Χρειάζεται να προσπαθούμε κάθε μέρα να καθαρίσουμε το σώμα μας, απορρίπτοντας οτιδήποτε είναι άχρηστο – βλαβερό, όσο και ψευτο – ωραίος εθισμός να έχει γίνει, όπως η αρχή της παγίδας -τ’ αναψυκτικά στα παιδάκια- για να πέσουμε στη συνέχεια στον καφέ, στα τσιγάρα, στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά, στις σκοτωμένες τροφές, στη λαιμαργία, στη σεξομανία και γενικά στους τεχνητούς παράδεισους αυτού του κόσμου που είναι σαν βάλτοι αποσύνθεσης.

Έτσι και στο μυαλό μας για να το καθαρίσουμε, θα προσπαθούμε κάθε μέρα ν’ απορρίπτουμε τις άχρηστες – βλαβερές ιδιότητες της ασυνειδησίας, της ανευθυνότητας, του ατομικισμού, της ιδιοτέλειας, της υποκρισίας, της ζήλειας, του μίσους, του ψεύδους, του θυμού, της μοιχείας, της απληστίας, της αδικίας και της σκληρότητας. Μπορούμε να τις αντικαθιστούμε με τις Ύψιστες ιδιότητες της καρδιάς μας τη συνειδητότητα, την υπευθυνότητα, τη συλλογικότητα, την ανιδιοτέλεια, τη γνησιότητα, τη χαρά, την Αγάπη, την ειλικρίνεια, τη συγχώρεση, το σεβασμό την εκτίμηση για όσα έχουμε, τη δικαιοσύνη και την καλοσύνη. Κι έτσι καλύπτουμε το κενό των απορριπτέων πτωτικών ιδιοτήτων του μυαλού μας και των διαβαλλόμενων αρνητικών σκέψεων απαγωγών, βιασμών, απάτης και εγκλήματος, αντικαθιστώντας κι αυτές με καθαρές σκέψεις της καρδιάς μας για το Γενικό Καλό!

Εν κατακλείδι: Είναι μία συνεχή διαδικασία απόρριψης όλων των σκουπιδιών μυαλού και σώματος που έχουμε λάβει εκ’ του κόσμου αυτού ή και δικά μας δημιουργήματα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πλύνουμε τον σκουπιδοτενεκέ – μυαλό και σώμα μας, για να ξανανιώσουμε καθαροί και ανανεωμένοι όπως ήμασταν μικρά αγνά παιδάκια. Σαν την μεγάλη απομάκρυνση και επιστροφή του Άσωτου Υιού στο δικό του σπίτι. Αυτή είναι η αρχική Υπέρτατη Εμπειρία, όπου η αέναη εσωτερική εξέλιξη απ’ την Υπέρτατη Μαθητεία της Γνώσης του Εαυτού μας, μας προσφέρει όλο και περισσότερη Απίστευτη Βιωματική Θεία Μαγεία στο καθημερινό μας ταξίδι.

Σας ενημερώνω, ότι η Ύψιστη Μαθητεία της Γνώσης του Εαυτού μας, μας φανερώνει την ειλικρίνεια, την ευθύτητα, την καθαρότητα και την αφοσίωση. Αν δεν προσπαθούμε να αναπτύξουμε αυτές τις Θείες ιδιότητες της καρδιάς μας, δεν μπορούμε ν’ απελευθερωθούμε και να συνδεθούμε με το Θείο μέσα μας. Είναι σα να θέλουμε να πάμε σε άλλο πλανήτη χωρίς διαστημόπλοιο. Ποτέ δεν μπορεί να γίνει αυτό.

Σας εύχομαι ολόψυχα να ερευνήσετε με πολύ σοβαρότητα το έργο του Διδασκάλου μας Πρεμ Ράβατ κι εύχομαι για κάποιους να είναι το πλήρωμα του χρόνου σας, για να λάβετε το Θείο Δώρο της Γνώσης του και να επωφεληθείτε εις το έπακρον!.
https://www.youtube.com/user/tprfyt/videos www.theartoflife.gr
Όπως τα πτωτικά μηνύματα έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση για την πτώση των συνανθρώπων μας, έτσι κι αυτά τα μηνύματα σας υπενθυμίζω να τα κοινοποιούμε γιατί έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση στις καρδιές των συνανθρώπων μας κι έτσι αφυπνιζόμαστε και συλλογικά.

Σας χαιρετώ με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση Νότης