Πως θ’ αλλάξει ο κόσμος, εφόσον είναι δομημένος στις καρκινογόνες μολυσματικές ιδιότητες του μυαλού, της εκμετάλλευσης και της ιδιοτέλειας; Που απορρέουν απ’ την άγνοια του Εαυτού μας;
Ακριβώς με το αντίθετό του, μόνο με την Γνώση του Εαυτού μας!
Όπως το σκοτάδι εξαφανίζεται μόνο με το αντίθετό του, το φως!
Με την Γνώση, μπορούμε να εξαλείψουμε την εκμετάλλευση και την ιδιοτέλεια, για να μπορούμε να ελπίζουμε στην εξύψωση της Ανθρωπότητας.
Κάνε την προσωπική σου αρχή, για να αισθάνεσαι κάθε ευλογημένη μέρα απίστευτα Ειρηνικός, Ελεύθερος και Αξιοπρεπής, γιατί δεν υπάρχει πιο Μεγαλοπρεπής και Ευγενής προσπάθεια για να έχει Αληθινό νόημα όλο το υπόλοιπο της Ζωής σου! Και το σημαντικό είναι ότι, προσφέρεται πρακτικός τρόπος για να Γνωρίσουμε τον Υπέρτατο Εαυτό μας, που θα μας βοηθάει με την επένδυσή μας στην υλοποίηση του Ευγενούς Οράματός μας. Δεν είναι μόνο μία προτροπή σε λόγια, αλλά προσφέρεται και το εργαλείο απ’ τον σημερινό Διδάσκαλό μου, το οποίο έχω λάβει και γι’ αυτό αναφέρομαι συνέχεια σ’ αυτήν την υπενθύμιση, γιατί είναι το εργαλείο που λείπει απ’ τον γεωργό για να καλλιεργήσει το εσωτερικό έδαφος της ψυχής του να τρώει και να ξεδιψάει χωρίς υποδούλωση απ’ τους νονούς.
Εύχομαι να επωφεληθείτε στο έπακρο! www.theartoflife.gr
Mε Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

Νότης