Τη θερμή μου καλησπέρα, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!
https://drive.google.com/file/d/19H6hb_o8o7_PsnkItJMIqorPzyAWn7Bj/view?usp=sharing
Πρακτικός τρόπος για ολοκλήρωση

Όπως προσφέρονται αμέτρητα πράγματα για την πείνα και τη δίψα μας και λόγω άγνοιάς μας περί Θεϊκής τροφής μας, καταβροχθίζουμε και πίνουμε τα πάντα, με αποτελέσματα θλιβερά συνεχούς αύξησης ασθενειών, νοσοκομείων και πρόωρους θανάτους. Έτσι και για το μυαλό μας, προσφέρονται αναρίθμητα πράγματα και λόγω άγνοιας του Εαυτού μας, έχει αποτρελαθεί η ανθρωπότητα με συνεχή αύξηση τρελοκομείων, εγκλημάτων και παρανοϊκών πολέμων.
Αισθάνομαι, επειδή βιώνω μία Ζωή 48 χρόνια, πέρα από κάθε φαντασία από τότε που ασχολήθηκα έμπρακτα ως μαθητής της Θεσπέσιας Γνώσης του Εαυτού μας, σας υπενθυμίζω και σας συστήνω –για όσους με διαβάσετε πρώτη φορά- την απίστευτη αναγκαιότητα της Γνώσης, που προσφέρεται πρακτικός τρόπος για όσους διψούν αληθινά να Γνωρίσουν την Υπέρτατη Δύναμη που υπάρχει μες στην καρδιά του καθένα μας και διαποτίζει με τη Χάρη της τα πάντα!
Είναι ο καιρός, να μάθουμε να λειτουργούμε απ’ την καρδιά, για να αφήνουμε και υγιέστατα ίχνη στα ευλογημένα πάναγνα μωρά που μας στέλνει αδιάκοπα η Μητέρα μας Ζωή για να μας υπενθυμίζει συνέχεια πως είμασταν κι εμείς, πριν το διαιωνιζόμενο παγκόσμιο σκοτεινό σύστημα μας μεταμορφώσουν τα μυαλά σε υπάνθρωπους ιδιοτελείς, υποκριτές, και άπληστους, ο ένας να εκμεταλλεύεται, να κλέβει και να σκοτώνει τον άλλον. Σας στέλνω ένα γλυκύτατο 5λεπτο βιντεάκι της κόρης του Διδασκάλου μας, για ν΄ αγγιχτεί η καρδιά και ν’ αρχίσει να αναδύεται και πάλι η εσωτερική μας χαρά και η αθάνατη ελπίδα!

www.theartoflife.gr PremRawat.com Εύχομαι να επωφεληθείτε εις το έπακρον!
Καλό σας Σ/Κ! Με πολλή Αγάπη! Νότης