Η αληθινή μας ταυτότητα, είναι, ότι ερχόμαστε ως άνθρωποι. Κάποιοι όμως, μάς έχουν έτοιμες άλλες ταυτότητες από προηγούμενες γενιές και, τις πρώτες που μας μπλαστρώνουν χωρίς την επιλογή μας, είναι η ταυτότητα της τάχα πατρίδος -εφόσον η Ευλογημένη Γη είναι πατρίδα όλων των ανθρώπων- και συνοδεύεται με την ταυτότητα της ανάλογης θρησκείας  Έλληνας – Χριστιανός, Τούρκος – Μουσουλμάνος, Ισραηλίτης – Εβραίος, Ινδός – Ινδουιστής κ. ο. κ. Και σε 200 χώρες, δισεκατομμύρια ανθρώπους, μάς έχουν διαιρέσει όλους σε μερικές θρησκείες. Οι επόμενες ταυτότητες που μας φορμουλάρουν, είναι κομματικές, αθλητικές και επειδή είναι καθημερινής χρήσης, ύπουλα μάς αφαιρούν την Πρωταρχική Αληθινή μας ταυτότητα ως άνθρωποι. Κι έτσι, αντί για ανθρώπους, μάς έκαναν ετικέτες και οι πονηροί μάς παίζουν σαν τις μαριονέτες. Μ’ αυτό το πανούργο τέχνασμα των επίκτητων ταυτοτήτων, έχουν διαιρέσει όλη την ανθρωπότητα για την διαιώνιση των βρώμικων εμφύλιων, εθνικών και θρησκευτικών πολέμων.

Όπως έχουν καταφέρει και με την πανούργα πατέντα «κοπής χρήματος», και έχουν παραπλανήσει από βάθους αιώνων την ανθρωπότητα, ότι μάς συντηρούν «οι χρηματοκόπτες» και όχι η Μάνα μας Φύση, που συντηρεί όλες τις αναρίθμητες μορφές ζωής, με τα Ευλογημένα στοιχεία της, τον Ήλιο, τον Αέρα, την Γη και το Νερό! Δύο πραγματικά γεγονότα λοιπόν, είναι απόλυτα: Το ένα, ότι όλοι μας ερχόμαστε απ’ την κοιλιά της βιολογικής μητέρας μας, και το άλλο, ότι όλους και όλα, μάς συντηρεί η Μάνα μας Φύση!

Γι’ αυτό είναι αναγκαιότατη η επιστροφή στην Γνώση του Εαυτού μας, για να αφυπνιστούμε, να συνειδητοποιήσουμε την Αληθινή μας Φύση και να πάψουμε να είμαστε σκλάβοι των δημαγωγών και του μυαλού μας, για να αρχίσουμε μία καινούργια Φωτεινή Ιστορία, για εμάς και τα ευλογημένα μας παιδιά!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!