Εκτός της διαμόρφωσης που έχουν πετύχει στους λαούς να πιστεύουμε ότι εξαρτιόμαστε απ’ αυτούς μας έχουν κάνει και να πιστεύουμε, ότι δεν μπορούμε εμείς να φέρουμε την αλλαγή, αλλά να περιμένουμε αγγέλους να μας φέρουνε τη φωτεινή εποχή. Κι έτσι ο κόσμος έχει αδρανοποιηθεί κι αφήνει το πεπρωμένο του να το κατευθύνουν οι πονηροί, γι’ αυτό διαιωνίζεται η δύσοσμη εποχή.

Όταν ανακαλύψουμε μέσα μας το απερίγραπτο δυναμικό μας, θα καταλάβουμε πόσο απίστευτα πολύτιμοι είμαστε ο καθένας, τότε θ’ απορρίψουμε τη διαμόρφωση τη σκοτεινή και θα ενεργοποιηθούμε για να συμβάλουμε στη γλυκύτατη νέα εποχή.

Κάνε πρώτα την αρχή απ’ τον εαυτό σου και μετά θα εμπνέεις τον περίγυρό σουγια να ξυπνήσουμε και να συνεργαστούμε γιατί μόνο έτσι μπορούμε να σωθούμε.

Όπως μια λαμπάδα στην Ανάσταση μπορεί ν’ ανάψει πολλές λαμπάδες, έτσι κοίτα τον εαυτό σου σαν πολύτιμη μονάδα, για να γίνεις μια φωτεινή λαμπάδα.

Όπως ένα σπίρτο εξαφανίζει ένα δάσος κι ένας άνθρωπος μπορεί να φέρει ασύλληπτη καταστροφή, έτσι κι ένας άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει για μια υπέροχη νέα εποχή.

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

                          Νότης