ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ

Ζούμε υπό την κατοχή αδίστακτων εκβιαστών, που είναι οι σούπερ αυθαίρετοι και στήνουν βεβαρημένα νομοσχέδια πώς να μας κατακλέβουν επίσημα. Μας καθιστούν τα σπίτια μας αυθαίρετα, που είναι το αναντίρρητο δικαίωμα η στέγαση κάθε ανθρώπου. Κι αφού μας πούλησαν τα οικόπεδά τους και νόμιμα τ’ αγοράσαμε, μας εκβιάζουν οι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ με αφόρητο χρέος κάθε μήνα, και λόγω μικρών συντάξεων ή ανύπαρκτων δεν έχουμε να πληρώσουμε. Κι αν δεν τους τα δηλώσουμε “τάχα για νομιμοποίηση” για να μας αρμέγουν, μ’ ένα ξέφρενο πρόστιμο μάς κάνουν πρόσφυγες στους δρόμους της χώρας μας ή σε άλλες χώρες.

Αυτό κι αν δεν είναι ένα απ’ τα χειρότερα ψυχολογικά εγκλήματα, των υπάνθρωπων εκβιαστών των κυβερνήσεων με όλο το πολιτικό συνάφι τους που συμφωνούνε. Γι’ αυτό, αν δεν συνενωθούμε στο κοινωνικοπολιτικό κίνημα των «Οραματιστών του Γενικού Καλού» για να διακυβερνήσουμε την χώρα και να κόψουμε δικό μας χρήμα για να γίνουν αυτοί πρόσφυγες σε άλλες χώρες, λυπάμαι πάρα πολύ, οι μέρες που έρχονται θα είναι απίστευτα σκοτεινές που θα οδηγήσουν σε αυτοκτονίες, σε τρέλα και επαναστάσεις.

Εύχομαι ολόψυχα –για να μην βγει αληθινή η τόσο προφανής προφητεία μου- ας ξυπνήσουμε γρήγορα, προτού τα εγκληματικά έργα τους μας πιάσουν στον ύπνο και υποφέρουν και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Ένα δίκαιο ζήτημα και ιδιαίτερα τόσο σημαντικό, αν αδιαφορείτε να το υποστηρίξετε επειδή ζείτε εκ’ του ασφαλούς, αργά ή γρήγορα, το πρόβλημα αυτό θα γίνει και δικό σας με οποιαδήποτε άλλη μορφή, γιατί ο νόμος του μπούμερανγκ δεν ξεχνάει τους αδιάφορους προς το νόμο του δικαίου.

Η ανθρωπότητα από βάθους αιώνων μέχρι σήμερα, γαλουχείται από ανέντιμους γι’ αυτό οι περισσότεροι είναι ανέντιμοι.

Χρειάζονται έντιμοι στην διακυβέρνηση της χώρας για να ελπίζουμε στον πολλαπλασιασμό των έντιμων, και στην μείωση των ανέντιμων.

Αγαπημένοι μου φίλοι, μην αδιαφορείτε για την κοινοποίηση αληθινών και αφυπνιστικών μηνυμάτων, γιατί η υγιής αλλαγή εξαρτάται μόνο από εμάς και όχι από τους εκάστοτε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ κυβερνήτες, που είναι όλοι υπάλληλοι του παγκόσμιου σκοτεινού συστήματος.

Ερευνήστε στην ιστοσελίδα μας κι αν συμφωνείτε με τις αρχές και τον σκοπό μας, ελάτε να συνεργαστούμε για να απαλλαγούμε απ’ το βαθύ σκοτάδι τους, που  καθορίζουν τη ζωή μας και θα καθορίζουν και των παιδιών των παιδιών μας!

 

Σας χαιρετώ, με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση !!!!

Νότης Κοντομίχαλος