Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

 

Η ΑΔΙΟΡΑΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

 

Ο κάθε άνθρωπος, εκπέμπει αδιόρατα κάποια συχνότητα και ελκύει τους ανάλογους, που ποθούν αυτή τη συχνότητα. Μάθετε, να ελκύεστε απ’ την Υπέρτατη Συχνότητα του ίδιου του Δημιουργού μας, για να ελκυόμαστε βαθμιαία όλοι απ’ την ΙΔΙΑ ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ μέσα μας, ώσπου να ανακαλύψουμε την Θεία Αγάπη και τον Υπέροχο Σεβασμό και θα βιώνουμε μία απίστευτη Υπέρλαμπρη Εποχή Αδελφοσύνης!

Μην το βλέπετε με το μυαλό σας ουτοπία, ή δύσκολο, να το βλέπετε απ’ την καρδιά σας ως εφικτό, για να το δουλεύετε σε όλες τις καθημερινές σας επικοινωνίες, και σταδιακά θα το πραγματοποιείτε και θα νιώθετε απίστευτα όμορφα!

Πρέπει να ξαναβρούμε την Αθάνατη Ελπίδα, που κατοικεί μες στην καρδιά του καθένα μας, και μας παραπλάνησαν οι πονηροί να την επενδύσουμε σ’ αυτούς και νομίζουμε ότι την έχουμε χάσει. Πως μπορείς να χάσεις κάτι, που είναι τόσο έμφυτο μέχρι την τελευταία μας αναπνοή; Η Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, μπορεί να μας ενδυναμώσει αφάνταστα, για να υλοποιήσουμε αυτό  το Πανανθρώπινο Όραμα!

Να βρούμε μέσα μας το απίστευτο δυναμικό που κρύβουμε όλοι στην καρδιά μας, για να φέρουμε πάλι το ΦΩΣ, γιατί έτσι μόνο, θα φύγει το σκοτάδι και θα σώσουμε και τις επερχόμενες Ευλογημένες γενιές!

Καλύτερα, να συλλογιζόμαστε για τις λύσεις και να ενεργοποιηθούμε για την απελευθέρωσή μας, παρά να σκεπτόμαστε τα σκόπιμα προβλήματα και να παρασέρνουμε ο ένας τον άλλον στην μιζέρια και να νιώθουμε ανίκανοι και υποδουλωμένοι.

Να μην κάνουμε το χατίρι των πονηρών και να γελάνε με την κατάντια μας.

Η Γνώση του Εαυτού μας, είναι το σωσίβιο για τον καθένα μας, μην το υποτιμούμε.

www.theartoflife.gr

 

Mε Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!