Τη θερμή καλησπέρα, σε όλους τους Αγαπημένους φίλους και φίλες!

Φώτησε Τον Κόσμο
Καλως ΗΡΘΑΤΕ I4joy.com
Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους πόρους που διατίθενται παγκοσμίως για να συνδεθείτε με το μήνυμα, τα βίντεο, τις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες του Prem Rawat.
Αυτός ο Μεγαλοπρεπής ιστότοπος «I4joy.com», μάς προσφέρει την απερίγραπτη δυνατότητα της πιο σημαντικής έρευνας! Προσφέρεται ως Δώρο για την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη για την εσωτερική μας Μεταμόρφωση, Εξέλιξη, Ειρήνη, Διαύγεια, Σοφία, Ελευθερία και Πληρότητα! Σας εύχομαι ολόψυχα, να ερευνήσετε με πολύ σοβαρότητα το έργο του Διδασκάλου μας Πρεμ Ράβατ, κι εύχομαι για κάποιους να είναι το πλήρωμα του χρόνου σας, για να λάβετε το Θείο Δώρο της Γνώσης του. Όποιος επιθυμεί Αληθινά, να βοηθήσει την ανθρωπότητα, χρειάζεται να αρχίσουμε πρώτα από εμάς, να ανακαλύψουμε μέσα μας το Άσβεστο Φως της Θεσπέσιας Γνώσης του Εαυτού μας, για να μπορούμε να ανάψουμε και τα σβηστά κεριά των συνανθρώπων μας με την έμπνευση της Ανθρωπιάς μας!
Όπως τα πτωτικά μηνύματα, έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση για την πτώση μας, έτσι κι αυτά τα μηνύματα σας υπενθυμίζω να τα κοινοποιούμε, γιατί έχουν ισχυρή αλληλεπίδραση στις καρδιές των συνανθρώπων για την εξύψωσή μας, κι έτσι αφυπνιζόμαστε και συλλογικά.

Με πολλή Αγάπη! Νότης