Πάνω σε δύο πρωταρχικά πανούργα εγκλήματα στηρίζεται το παγκόσμιο σάπιο σύστημα και γιγαντώνεται όλο και περισσότερο, γιατί έχει τους τρόπους να διαμορφώνει σάπιους ανθρώπους εκμεταλευτές και ρομποτοποιημένους. και έτσι οι ασυνείδητοι έχουν καθηλώσει και ισοπεδώσει όλη την ανθρωπότητα, από βάθους αιώνων μέχρι σήμερα!

1) Η απόκρυψη του Γνώθι Σαυτόν, όπου το αντικατέστησαν με διάφορες φιλοσοφίες, ψυχοκοσμικές θεωρίες και θρησκείες για να μην γνωρίσουμε τον Αληθινό μας Εαυτό, για να μπορούν να μας παραπλανούν και να μας στήνουν θρησκευτικούς πολέμους. Όπως οι πολιτικοί, μας στήνουν εμφύλιους και εθνικούς πολέμους, ώστε μας έχουν πάντα διχασμένους και υποδουλωμένους!

2) Η απόκρυψη ότι όλους και όλα, μας συντηρεί η Μάνα Φύση και αντικατέστησαν την συντήρησή μας με το διαβολικό χρήμα που εφεύραν, και είναι η αιτία όλων των αναρίθμητων κτηνωδιών!

Και πάνω σ’ αυτά, έχουν δημιουργήσει πολυάριθμα τεχνάσματα, για να αποκρύπτουν τα δύο πρωταρχικά εγκλήματα. Συνεπώς η ανθρωπότητα υποφέρει, γιατί δεν έχει ανακαλύψει τα δύο αρχικά εγκλήματα, που διαιωνίζουν την ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΙΣΤΟΡΙΑ σε κάθε επερχόμενη ευλογημένη γενιά!

Όταν συνειδητοποιηθούν αυτά τα δύο εγκλήματα, που υποκινούν όλα τα άλλα και αφυπνιστούν μερικοί άνθρωποι, θα μπορέσουν να το μεταδώσουν στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, για να εμπνεύσουν περισσότερους ν’ αφυπνιστούν, ώστε να ισορροπήσει η ζυγαριά.

Γι’ αυτό θα επισημαίνω και θα υπενθυμίζω όσο ζω, ότι:

Η άγνοια του Εαυτού μας, μας οδηγεί στην πτώση = στο σκοτάδι.

Και μόνο η Γνώση του Εαυτού μας, θα μας εξυψώσει = στο ΦΩΣ!

 

Με ότι άλλο θ’ ασχολούμαστε για την ισορροπία = σωτηρία μας, λυπάμαι πάρα πολύ, θα χάνουμε την ζωή μας άσκοπα, και θα είμαστε υπεύθυνοι για τις ευλογημένες επερχόμενες γενιές!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

                       Νότης