Χωρίς εξεύρεση υγιών αντικαταστατών και χωρίς κώδικα ευγενούς επικοινωνίας μας, που αδιαφορούμε από εγωισμό την επιδίωξη της Γνώσης του Εαυτού μας, αναμένουμε καλύτερη αλλαγή; ή θέλουμε άλλη μια καρναβαλίστικη αλλαγή, για να γιορτάσουμε την εκτόνωσή μας με την συνήθη νοοτροπία μας, που μας έχει διαμορφώσει το προγονικό σύστημα του σκότους;

Ας συλλογιστούμε πριν τις εκλογές, για την αναγκαιότητα της συνένωσής μας, πέρα από όλα τα τεχνάσματα των διχασμών του πανούργου παγκόσμιου συστήματος!

Να ενθυμείστε Αγαπημένοι μου φίλοι, αν δεν ενωθούμε μέσα μας με τον Αληθινό Εαυτό μας, δεν θα μπορέσουμε ποτέ, να ενωθούμε αληθινά με κανέναν συνάνθρωπό μας.

Όλα, μα όλα, θα χορεύουν πάντα, στον ρυθμό της υποκρισίας και της ιδιοτέλειας.

Επισημαίνω, μόνο όταν επιδιώξουμε την Γνώση του Εαυτού μας, σιγά -σιγά θα απορρίψουμε  την υποκρισία και την ιδιοτέλεια, γιατί θα τις αντικαταστήσουμε με την Γνησιότητα και την Ανιδιοτέλεια της ΓΝΩΣΗΣ!

Πολύ καλύτερα, να μάθετε να εξασκείτε την “δύναμη της αποχής”, παρά να συμμετέχετε σε ομάδες υποκριτών και ιδιοτελών.

Μέχρι να βρούμε κατάλληλους ανθρώπους Γνήσιους και Ανιδιοτελείς, για να αλλάξουμε την τρισάθλια κατάσταση με την Υγιή συμμετοχή μας σε μια καινούρια Φωτεινή Ιστορία, ως αντάξιοι των Φωτεινών προγόνων μας του Γνώθι Σαυτόν!

Σας χαιρετώ με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

Νότης

 

Προσθήκη σχολίου

Catrine RouenΌλα, μα όλα, θα χορεύουν πάντα, στον ρυθμό της υποκρισίας και της ιδιοτέλειας!!!!!!!!!! Καλημέρα Νότη!!