Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

ΑΛΚΟΟΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΑΛΚΟΟΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Αγαπημένα μου παιδιά
μην προσεγγίζετε αλκοόλ και τα ναρκωτικά
γιατί οι κυβερνήσεις έχουνε σκοπό
να σας κάψουν τα μυαλά.

Όταν σ’ έχουν κάνει να σέρνεσαι
γι’ αυτούς είσαι ζωντανός νεκρός
και συμπαρασύρεις κι άλλους φίλους στην καταστροφή
κατάληξη, απάτη έγκλημα και φυλακή.

Δημιουργείς και στους γονείς σου
αφάνταστη ντροπή και στεναχώρια
κι έτσι καταλήγουνε κι αυτοί
σε θλιβερή αρρώστια .

Για να μην πέσεις στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά
ασχολήσου με το «Γνώρισε τον Εαυτό σου»
για να ανακαλύψεις μέσα σου
το πάνοπλο και σωτήριο δυναμικό σου.

Το ευγενέστατο και διαχρονικό μήνυμα
το «Γνώθι Σαυτόν» του Αγαπημένου μας Σωκράτη
το απέκρυψαν απ’ την παιδεία
για να φτιάχνουν πολέμους φυλακές και τρελοκομεία.

Απορώ, πότε θα ενδιαφερθούν οι παρουσιαζόμενοι ως γνήσιοι, ως αφυπνισμένοι, ως συνειδητοποιημένοι, ως σύμβουλοι και βοηθοί των συνανθρώπων μας, και καθόμαστε μπροστά στα λάπτοπ, στα κινητά μας και αρκούμεθα μόνο στα ευχολόγια, στην επιδοκιμασία των like καταναλώνοντας τον πολυτιμότατο χρόνο μας και περιμένουμε να έρθει κάποιος άγγελος να ξεβρομίσει τη δυσοσμία της ανθρωπότητας, όπου έχει προκύψει απ’ την άγνοια του Εαυτού μας.
Η Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, σε όσους έχουμε επενδύσει με ειλικρίνεια, μάς έχει αποκαλύψει εμπειρικώς, -όχι με φαντασίες και τρελοκοσμοθεωρίες- ότι ο καθένας μας είμαστε ενσαρκωμένοι άγγελοι, και πρέπει ο καθένας μας να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγεία που κουβαλάμε μες στο μυαλό μας. Όσοι αισθάνονται καθαροί, μην χρονοτριβούμε άλλο, είναι τόσο επιτακτική η ανάγκη για συνεύρεση και συνεργασία, για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα σκόπιμα προβλήματα, που βομβαρδίζουν ανηλεώς τους συνανθρώπους μας και να γνωστοποιηθούν οι Αρχές μας και ο Ιερός Σκοπός μας! www.ogek.gr ερευνείστε κι εδώ, κάποιες ιδέες, που μπορούν να γίνουν πολύ δυνατές όταν πολλαπλασιαζόμαστε. Όπως μία φωνή, μπορεί να μην ακούγεται καθόλου σ’ έναν θορυβώδη κόσμο, αλλά με πολλές φωνές καλύπτουν τον θόρυβο και ακούγονται πολύ μακριά.
Όποιος ειλικρινά ενδιαφέρεται, ας μου γράψει για να κάνουμε μία ομαδική συνάντηση ζωντανή, ν’ αυξήσουμε τις φωνές μας για να κάνουμε την αρχή μίας προσπάθειας, που μπορούμε να επιτύχουμε την προσφιλή αναγκαιότατη διαφορά, αυτή την τραγική εποχή της τρέλας και του σκότους.

Από ομιλία του Διδασκάλου μας: Για τη συλλογική ευθύνη που έχουμε να καλλιεργήσουμε τη συμπόνια και το ενδιαφέρον προς τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας και τον πλανήτη! Τα οποία βιώνω, γι’ αυτό σας τα μεταφέρω!.
«Θεωρείτε ότι το ενδιαφέρον για τον εαυτό σας και για τους συνανθρώπους σας είναι κάτι ασήμαντο; … Αν ενδιαφερόμασταν, αυτός ο κόσμος δεν θα ήταν έτσι». Πρεμ Ράβατ, 16 Μαΐου 2023, Γιοχάνεσμπουργ

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!
Νότης