ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Παγκόσμιος Οργανισμός Οραματιστών Του Γενικού Καλού

Τα θλιβερά χάλια με τις κτηνωδίες των σούπερ μορφωμένων ηγετών, όπου έχουν οδηγηθεί στον ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ, παρασέρνοντας στην αρρωστημένη τους νοοτροπία και σε αλληλοσκοτωμούς τους λαούς και με παραφροσύνη, φωνασκούν για πολιτισμό.

Πριν 11 χρόνια, δημιουργήσαμε ένα κοινωνικοπολιτικό κίνημα μερικοί άνθρωποι στα δάχτυλα, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν οι άνθρωποι εκτός ελαχίστων. Κατανοώ, είναι αρκετοί οι λόγοι, απ’ το αίσχος της αδικίας και της υποκρισίας των οποιοδήποτε κυβερνήσεων. Πάρα πολλοί έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους, την ελπίδα τους και η απογοήτευση τούς έχει καθηλώσει στην απάθεια – αδιαφορία. Γι αυτό σκεφτήκαμε το κίνημά μας, να μην έχει καμία σχέση με τα κόμματα της πολιτικής και ξεκινάμε έναν «Παγκόσμιο Οργανισμό Οραματιστών Του Γενικού Καλού» προσκαλώντας σε συνένωση τους πάντες, γιατί το μήνυμα αφορά όλους μας!

Όσοι οραματίζεστε, απ’ το βάθος της καρδιάς σας έναν Καλύτερο Κόσμο, γράψτε μου ένα ΟΚ στα μηνύματα μου για να σας προσκαλέσουμε σε μία δημόσια συνάντηση σε κάποιο ξενοδοχείο να ανταλλάξουμε ιδέες για εφαρμογή! Θεωρώ επιτακτική ανάγκη την πρακτική συνεργασία, αλλιώς θα μείνει ένα όνειρο απατηλό για τους μη συμμετέχοντες και άλλοι συνειδητά ή ασυνείδητα, συνυπεύθυνοι στη διεύρυνση του οργανωμένου παγκόσμιου χάους και του σκότους.

Η ανθρωπότητα, θα κατανοήσει αυτή την εποχή, ότι η Γη μας, είναι η Πατρίδα όλων μας και δεν ανήκει σε κανέναν απολύτως. Αντιθέτως, όλοι μας ανήκουμε Σ’ αυτήν και ο Δημιουργός της Γης μας είναι Ένας κι ο Μοναδικός για όλα τα δημιουργήματά του! Θα συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι είμαστε του Ενός Δημιουργού μας, «άρα με την κυριολεκτική έννοια της λέξεως «συγγενείς». Έτσι σταδιακά, θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τους πολέμους και θα εξαφανίσουμε τη σκοτεινή ιστορία, για να εδραιώσουμε την προσφιλή Καινούργια Φωτεινή μας Ιστορία, αφήνοντας πίσω τους διχασμούς, τα μίση και τους πολέμους, που μάς γαλουχούν από μικρά παιδιά στο φανατισμό οι διαβόητοι χειραγωγοί του σκότους.

Μόνο, με τη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, θα μπορέσουμε να αποταυτιστούμε απ’ τις αγέλες οποιασδήποτε μορφής, όπου οι πολιτικοί χειραγωγοί είναι οι πρόωροι νεκροθάφτες των λαών.
Η αδιαφορία – η άγνοια του Εαυτού μας είναι η αιτία, που διαιωνίζουμε το παγκόσμιο χάος και την παγκόσμια δυσοσμία. Κι ο καθένας φυσικά εισπράττει το ανάλογο τίμημά της ασυνειδησίας του. Χρειάζεται κάθε στιγμή η καθαρότητα απ’ την Σωτήρια Γνώση του Εαυτού μας, για να μην παγιδευόμαστε απ’ την πεπαλαιωμένη – μολυσμένη πλύση του μυαλού μας.
Στο www.ogek.gr ερευνήστε τις αρχές και τον σκοπό μας μέσα από άρθρα και αρκετά βίντεο.

Μη διστάζουμε να κοινοποιούμε:

Την Ομορφιά εν μέσω της ασχήμιας.
Την Ελπίδα εν μέσω της απελπισίας.
Το Γενικό Καλό εν μέσω του ατομικισμού.
Και τη Γνώση του Εαυτού μας εν μέσω της άγνοιας του Εαυτού μας!

Αισθάνομαι, δεν υπάρχει πιο Όμορφη Ευγενής Ενημέρωση προς κάθε συνάνθρωπό μας!

Εύχομαι σύντομα και μια Ζωντανή Ομαδική Συνάντηση για Υγιή Συνεργασία, ενός Καλύτερου και Φωτεινότερου Κόσμου, αρχίζοντας πρώτα από τον Εαυτό μας!

Κοινοποιήστε το Ευγενές Προσφιλές Μήνυμα όπου κι αν βρίσκεστε! Είναι η Εποχή για Συλλογική Αφύπνιση και Διεύρυνση Συνειδητότητας!

Αισθάνομαι, ήρθε ο καιρός να προσπαθήσουμε να κάνουμε την πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Εάν όχι ΕΣΥ, ποιος;
Εάν όχι ΤΩΡΑ, πότε;

I4joy.com Premrawat.com www.ogek.gr https://youtu.be/0vmmMC4xYCg?si=Jr_n6MueFOa1kY7q «Αναζητούμε Γνήσιους Οραματιστές του Γενικού Καλού!»

Με Αγάπη Σεβασμό και Εκτίμηση!
Νότης Κοντομίχαλος Βασίλης Πολίτης Aris Komis