Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ

Μέχρι να πάρουμε την πρακτική εξάσκηση για την Αληθινή Γνώση του Εαυτού μας, απ’ τον Σημερινό Αληθινό Διδάσκαλο της εποχής μας Prem Rawat, λυπάμαι πάρα πολύ, όλο και περισσότερο θα πολλαπλασιάζονται οι «δάσκαλοι» της θεωρητικής γνώσης τους, οι γιόγκες με κουνταλίνες, τσάκρας, ρέϊκι, οι αμέτρητοι διαλογισμοί, οι ψυχοθεραπευτές οι υπνοθεραπευτές και όλες οι συναφείς θεωρίες στολισμένες με ωραίες συμβουλευτικές λέξεις, παγιδεύοντας εαυτούς και μαθητές τους στην πλανεύτρα φαντασία του μυαλού τους περί Αληθούς Αυτογνωσίας. Και η αμοιβή τους, εφόσον αυτοτιτλοφορούνται δάσκαλοι -όπου ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια μυριάδες σε όλο τον πλανήτη-, κλείνουν τα αυτιά τους στην ευγενή πρόσκληση του Αληθινού Διδάσκαλου χάνοντας την απίστευτη ευκαιρία της ζωής τους παίρνοντας στο λαιμό τους και τους «μαθητές τους».

Αυτά, γιατί τα γράφω; Είναι εγγύς ο χρόνος του «ουδέν κρυπτόν», για να με θυμηθείτε περί Αληθινού Σημερινού Διδάσκαλου σ’ αυτή την βαθιά σκοτεινή εποχή, ταυτόχρονα και της πιο Υπέρλαμπρης εποχής μας με τον ερχομό του!

Φυσικά γνωρίζω, ότι ο καθένας ελκύεται απ’ τις σκέψεις του που κουβαλάει, αλλά ευτυχώς όποιος προλάβει πριν πάει για ανακύκλωση, προσφέρεται η απίστευτη δυνατότητα της επιλογής για εσωτερική επιστροφή στην Αληθινή Πηγή της Καρδιάς μας! Τότε και μόνο τότε, θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τον Θεϊκό μας Εαυτό και καθοδηγούμενοι, να εκπληρώσουμε την Υπέρτατη Αποστολή μας, που μας έφερε απ’ την ανυπαρξία στην Ύπαρξη!

Με Αγάπη! Νότης