Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, καλησπέρα σας!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΒΕΛ

Εκτός της πρωταρχικής αιτίας, που είμαστε διχασμένοι με τον Θεϊκό μας Εαυτό, μία πολύ σοβαρή αιτία απ’ τις πολλές που μάς έχουν και έχουμε δημιουργήσει, είμαστε και εξωτερικά διχασμένοι λόγω των αναρίθμητων ιδεών που κουβαλάμε όλοι μέσα στο μυαλό μας απ’ τις δανεικές ιδέες των γραπτών και των ασυνάρτητων ομιλιών των χειραγωγών που επιτρέπουμε να μας βάζουν μέσα στο δοχείο – μυαλό μας. Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ανυπόκριτη – αληθινή επικοινωνία ποτέ στην ανθρωπότητα. Απόδειξη τρανή, ότι έχουμε ακόμη την εκδηλωμένη όλο και πιο καταστροφική ΒΑΒΕΛ επί χιλιετηρίδες. Κι επειδή μαθητεύω πολλά χρόνια την Αδιόρατη Εσωτερική Ύψιστη Μαθητεία της Γνώσης του Εαυτού μας, μου έχει προσφέρει την βαθύτατη συνειδητοποίηση, ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε οι πάντες μεταξύ μας -ασχέτως εθνικότητας, θρησκείας και κουλτούρας- με τα Ύψιστα Έμφυτα Αισθήματα της καρδιάς μας της Αγάπης, της Ειρήνης, του Σεβασμού και της Κατανόησης! Χωρίς αυτά, διαιωνίζουμε τους αρρωστημένους πολέμους, με αμέτρητα αθώα πλάσματα. Με ΑΥΤΑ, θα εξαφανιστούν σταδιακά οι πόλεμοι, όπως το ΦΩΣ εξαφανίζει οποιοδήποτε σκοτάδι. ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΕΙΝΑΙ! Και για να ανακαλύψουμε αυτά τα ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΕΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, προϋποθέτει να ασχοληθούμε με την Γλυκύτατη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, για να μπορέσουμε να επικοινωνούμε με απίστευτη Αγάπη και Σεβασμό. Θα έχουμε την δυνατότητα για όποιον θέλει, να εξαφανίσουμε όλα τα σκουπίδια που μας έχουν δώσει οι χειραγωγοί για τον εγκαθιδρυμένο αποτρόπαιο διχασμό μας. Αυτή είναι η αιτία, που σας συστήνω συνέχεια την Γνώση, όπου είναι η πιο απίστευτη Ύψιστη Ευκαιρία, που προσφέρεται πρακτικός τρόπος απ’ τον σημερινό Αληθινό Διδάσκαλο του πλανήτη μας.
Και παρακαλώ πολύ, προτού εκστομίσετε οτιδήποτε απ’ το μυαλό σας, που μπορεί να σας εκθέσει τους ίδιους, όποιος επιθυμεί ας ερευνήσει σ’ αυτές τις ευγενείς ιστοσελίδες του Διδασκάλου μας, ώστε να έχει μία εικόνα κι αν θέλει να πάρει το πιο ισχυρό μυστικό όπλο πάνω στη Γη που είναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, από απρόσμενο, είναι σήμερα διαθέσιμο. Μου θυμίζει το απλό ρητό, που κρύβει τόση σοφία. «Απίστευτο κι όμως Αληθινό!»
Εφαρμογή Timelesstoday www.theartoflife.gr Premrawat.com
Τηλ.2107488650 πληροφορίες πως μπορούμε να λάβουμε την Γνώση.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω, όταν αγγίζετε η καρδιά μας από κάτι αληθινό, ας το κοινοποιούμε για να ελπίζουμε στην πιο σύντομη συλλογική αφύπνιση. Γιατί μας έχουν μάθει, να κοινοποιούμε και να αναπαράγουμε μόνο τα σκουπίδια τους, για να μας έχουν πάντοτε μέσα στο πανούργο τέλμα τους.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Σας εύχομαι ολόψυχα, να επωφεληθείτε εις το έπακρο!

Με πολλή Αγάπη! Νότης