Στο εσωτερικό μας ρινγκ, κάθε στιγμή, κάθε ώρα και κάθε μέρα, εκτυλίσσεται ένας αδιόρατος αγώνας με πολεμιστές τις εγωϊστικές σκέψεις του μυαλού και την ψυχή μας. Ό άνθρωπος κερδίζει συνέχεια με το μυαλό του και χάνει συνέχεια την μάχη η ψυχή του, μη κατανοώντας ότι η νίκη του αυτή, είναι ταυτόχρονα και η ήτα του, εφόσον το ένα του μέρος είναι ηττημένο, άρα λυπημένο.

Το κάθε μυαλό, επιδιώκει για να προβάλει την δύναμή του να επιβληθεί, ή να υποδουλώσει, ή να ισοπεδώσει το άλλο μυαλό, για να αισθανθεί νικητής.

Δηλαδή, μία χαρά με την λύπη του άλλου, μία νίκη με την ήτα του άλλου.  Κι’ αυτό συμβαίνει, επειδή δεν μπορούμε να νικήσουμε το μυαλό μας, ανταγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα για να νιώσουμε την ικανοποίηση με την νίκη εναντίον άλλων μυαλών. Αυτός ο ακατάπαυστος ανταγωνισμός, καθιστά σιγά σιγά τον άνθρωπο απίστευτα εγωιστή και αδιάλλακτο μέχρις εσχάτων. Τον αρρωστημένο ανταγωνισμό και τον ατομικισμό τον καλλιεργεί το παγκόσμιο σκοτεινό σύστημα απ’ τα σχολεία, με την αφορμή του καλύτερου βαθμού, κι από εκεί αναπτύσσεται και το ύπουλο αγκάθι της ζήλειας, που εκδηλώνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα από προσωπική εχθρότητα, σε ομαδική, κοινωνική και παγκόσμια, μέχρι να φτιάχνουμε τα σούπερ οπλικά συστήματα με τον πιο αξιοθαύμαστο στόχο για τον εξαφανισμό περισσότερων ανθρώπων και οποιασδήποτε μορφής ζωής.

Τώρα, ευτυχώς υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, η σιωπηλή και απλούστατη ψυχή μας! Η ψυχή μας έχει απερίγραπτο δυναμικό και απερίγραπτη καλοσύνη γιατί είναι δημιούργημα του Θεού, ενώ ο άνθρωπος είναι από τον άνθρωπο και διαμορφώνεται από τους γονείς κι από τον κόσμο γύρω του. Η ψυχή, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις ιδιότητες του μυαλού, και γι’ αυτό πασχίζει μέσα στον άνθρωπο και τον προσκαλεί συνέχεια να την ακούσει, για να τον μαθητεύσει πώς να είναι συνέχεια νικητής, χωρίς εις βάρος κανενός και απολύτως χωρίς ανταγωνισμό σε κανένα επίπεδο.

Εδώ επισέρχεται η Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, για να αναγνωρίσει η ψυχή τον Δημιουργό της μέσα της, και αν θελήσει ο άνθρωπος να επενδύσει το μυαλό του στην Εσώτατη Ύψιστη Μάθηση της ψυχής του, για το τέλος του διχασμού του και του εσωτερικού του πόλεμου. Όταν μαθητεύεις στο εσωτερικό σου ρινγκ, με σοβαρότητα και ειλικρίνεια με τον Θεϊκό σου Εαυτό, θα είσαι πάντα νικητής – κυρίαρχος του μυαλού σου και του σώματός σου, όπου θα αισθάνεται και το μυαλό νικητής, λόγω της καθημερινής πληρότητας και της ευδαιμονίας που νιώθει η ψυχή μας, εφόσον συγκατοικούν και τα δύο μέσα στο σώμα μας. Κι έτσι δεν θα έχεις ποτέ ανάγκη της αυτοπροβολής σου και του χειροκροτήματος των θεατών του εξωτερικού ρινγκ, για να νιώσεις την παροδική χαρά εις βάρος του συνανθρώπου σου. Αυτός για μένα είναι ο Αληθινός Νικητής, όταν κυριαρχεί στο εσωτερικό του ρινγκ επί του υποκριτικού και αδιάλλακτου μυαλού του και του σώματός του κάθε στιγμή, κάθε ώρα, και κάθε μέρα, εμπνέοντας με την ψυχή του την Ειρήνη, την Αγάπη, την Γνησιότητα, τον Σεβασμό, την Αξιοπρέπεια, την Καλοσύνη, την Συμπόνια, την Σοφία και την Αληθινή Αφοσίωση για Υπηρεσία, προς την Συλλογική Εξέλιξη της Ανθρωπότητας!

Όποιος επιθυμεί να βιώνει αυτά που γράφω, σας συστήνω

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ!

 

Ο Διδάσκαλός μου Πρεμ Ράβατ, έχει ετοιμάσει κατάλληλες ομιλίες για τους ενδιαφερόμενους, οι οποίες είναι σε 5 οπτικοακουστικά dvd που τα ονομάζει κλειδιά, συνολικά 8 ωρών και δανείζονται χωρίς χρέωση. Μόλις τελειώσετε τα 5 dvd γίνετε η συνεδρία για την Γνώση και παρουσιάζει στο 6 dvd κλειδί τον πρακτικό τρόπο, που αποτελείται από 4 τεχνικές, πώς να κάνουμε πρακτική στην Γνώση!

Η Γνώση του Εαυτού μας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ψυχοκοσμοθεωρίες, φιλοσοφίες και θρησκείες, γιατί είναι μόνο εσωτερική, ατομική ύψιστη εμπειρία και είναι συμβατή για όλες τις θρησκείες.

Στο τηλέφωνο 2107488650 προσφέρονται πληροφορίες πότε γίνονται εκδηλώσεις προβολής βίντεο του Πρεμ Ράβατ στο ξενοδοχείο Παρθενών και για την παραλαβή των κλειδιών. Για όσους διαμένουν εκτός Αθηνών, αφήνετε όνομα και τηλ για να σας σταλούν ταχυδρομικώς.

Αισθάνομαι ότι, δεν έχω πιο σημαντική πληροφόρηση, ώσπου να φύγω από αυτή την Ζωή. Σας εύχομαι να επωφεληθείτε εις το έπακρον!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! www.theartoflife.gr Νότης